Τι καινούργιο ετοιμάζει η Google για τις startups;

Τι καινούργιο ετοιμάζει η Google για τις startups;

Τι ετοιμάζουν για τις πιο υποσχόμενες τεχνολογικές εταιρείες;

Το νέο αίμα των τεχνολογικών startups αναζητά η Google. Ο τεχνολογικός κολοσσός ανακοίνωσε τη Παρασκευή πως είναι σε διαδικασία αναζήτησης εκείνων των δέκα εταιρειών που βρίσκονται σε πρώιμο στάδιο και οι οποίες θα συμμετάσχουν στο πρόγραμμα «Campus Exchange: Best of British».

Πρόκειται για ένα εβδομαδιαίο πρόγραμμα στο Campus του Λονδίνου για startups με πολλές προοπτικές απ’ όλη τη Βρετανία. Οι συμμετέχοντες θα αποκτήσουν πρόσβαση στο χώρο εργασίας του Campus, προγραμματισμένες εκδηλώσεις και εργαστήρια, και την ευκαιρία να συναντήσουν μερικούς απ’ τους πιο έμπειρους μέντορες και επενδυτές απ’ τον χώρο των επιχειρήσεων και να μοιραστούν τις γνώσεις τους με τη κοινότητα των startups του Λονδίνου.

Οι εταιρείες που έχουν συμμετάσχει μέχρι στιγμής στο πρόγραμμα έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν χρηματοδοτήσεις και να είναι υποψήφιες για τα Google Play Awards.

Η Francesca Dean, υπεύθυνη προγραμμάτων στο Campus London, τόνισε στις δηλώσεις τις πως υπάρχουν πολλοί ταλαντούχοι νέοι επιχειρηματίες στη Μεγάλη Βρετανία και όταν το ταλέντο αυτό «συναντά» τη γνώση και την εμπειρία της διεθνούς κοινότητας των επιχειρηματιών το Campus London είναι σε θέση να βοηθήσει τις εταιρείες αυτές να αναπτυχθούν ακόμα πιο γρήγορα.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεχτές μέχρι τις 29 Ιουλίου και το πρόγραμμα ξεκινάει στις 22 Αυγούστου.