Τη νέα Διευθύντρια Ελλάδος ανακοίνωσε η Whirlpool

Τη νέα Διευθύντρια Ελλάδος ανακοίνωσε η Whirlpool

H Αlena Georgieva αναλαμβάνει την ηγεσία της νέας οργάνωσης Whirlpool και Indesit στην Ελλάδα.

Αθήνα, 2 Μαρτίου 2015 – Η Whirlpool Corporation ανακοίνωσε τη νέα οργάνωση της Whirlpool σε όλη την περιφέρεια ΕΜΕΑ, μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς της εταιρείας Indesit.

Σε αυτό το πλαίσιο, η Αlena Georgieva, πρώην Διευθύντρια Ν.Ευρώπης Indesit, θα αναλάβει τώρα τα νέα της καθήκοντα ως Διευθύντρια Ελλάδος, χωρών Αδριατικής και Βουλγαρίας. Συγχαίρουμε την Αlena για την νέα της θέση, αναγνωρίζοντας τις εξαιρετικές επιδόσεις και τη συμβολή της στην επιχείρηση. Ευχόμαστε ό, τι καλύτερο στα νέα της καθήκοντα. Η ανάληψη του ρόλου θα έχει ισχύ από 1η Μαρτίου του 2015.

Σχετικά με Whirlpool Ευρώπης, Μέσης Ανατολής και Αφρικής (ΕΜΕΑ):

Με περίπου 26.000 υπαλλήλους, παρουσία πωλήσεων σε περισσότερες από 30 χώρες στην Ευρώπη, Μέση Ανατολή και την Αφρική και παραγωγή σε εννέα χώρες, η Whirlpool EMEA είναι μια θυγατρική της Whirlpool Corporation. Η Whirlpool Corporation είναι ο υπ ‘αριθμόν ένας κατασκευαστής ηλεκτρικών συσκευών στον κόσμο, με περίπου 20 δισεκατομμύρια δολάρια ετήσιες πωλήσεις, 100.000 εργαζομένους και 70 κέντρα κατασκευής και τεχνολογικής έρευνας σε όλο τον κόσμο το 2014. Η εταιρεία εμπορεύεται την Whirlpool, KitchenAid, Maytag, Consul, Brastemp, Amana, Bauknecht, Jenn-Air, Indesit και άλλες μεγάλες εμπορικές μάρκες σε περισσότερες από 170 χώρες.