Tiffany True: Νέο δαχτυλίδι αρραβώνων παρουσιάζει η Tiffany μετά από μια δεκαετία

Tiffany True: Νέο δαχτυλίδι αρραβώνων παρουσιάζει η Tiffany μετά από μια δεκαετία

Η εταιρεία προσπαθεί με αυτόν τον τρόπο να προσελκύσει ένα νεότερο κοινό.

Η εταιρεία κοσμημάτων ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες τη νέα συλλογή κοσμημάτων της, Tiffany True, που αποτελεί την πρώτη νέα σειρά κοσμημάτων για αρραβώνες μέσα σε περίπου μια δεκαετία. Το δαχτυλίδι αποτελείται από ένα διαμάντι νέας κοπής, και η βάση του είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε οι τέσσερις πλευρές του να λειτουργούν σαν ένα «καλάθι» για το δαχτυλίδι, επιτρέποντάς του να βρίσκεται πιο κοντά στο δάχτυλο, για μια πιο μοντέρνα αίσθηση.

Η νέα κολεξιόν αποτελεί ένα τεστ τόσο για την Tiffany όσο και για τον CEO της εταιρείας, Alessandro Bogliolo, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία της σχεδόν ένα χρόνο πριν και στον οποίο ανατέθηκε η ανανέωση του οίκου, τον οποίο πολλοί θεωρούν πλέον βαρετό.

Η κολεξιόν «Τ» της Tiffany αποτελείται πλέον από 130 αντικείμενα και έχει γνωρίσει μεγάλη επιτυχία. Και μέχρι τώρα μέσα στο 2018, υπάρχουν ενδείξεις ότι η Tiffany βασίζεται σε αυτή την επιτυχία, πίσω από την οποία βρίσκεται και ο καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρείας, Reed Krakoff.

Η νέα πνοή που έδωσε στην εταιρεία ο νέος καλλιτεχνικός διευθυντής πρωτοεμφανίστηκε στη συλλογή «Paper Flowers» ενώ στη συνέχεια κατόρθωσε να διατηρήσει την δημοτικότητα της εταιρείας υψηλά με το Blue Box Cafe, ένα εστιατόριο που δημιουργήθηκε στον 4ο όροφο του κεντρικού καταστήματος της Tiffany στο Μανχάταν.

Με τις πωλήσεις των δαχτυλιδιών αρραβώνων να αυξάνονται ξανά μετά από μια σταδιακή πτώση τριών χρόνων χάρις στην καινούρια συλλογή, η Tiffany επαφίει την αναγέννησή της σε κάτι το οποίο κάνει καλά και για το οποίο είναι διάσημη. Μάλιστα η εταιρεία κάνοντας συχνές ανανεώσεις στοχεύει και στους νέους καταναλωτές. «Οι πελάτες, δικαιωματικά, θέλουν να βλέπουν κάτι καινούριο», δηλώνει ο Bogliolo.