Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για την πανδημία στις 19.30

Τηλεοπτικό μήνυμα Μητσοτάκη για την πανδημία στις 19.30
(Ξένη Δημοσίευση) Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης απευθύνει μήνυμα για τα νέα μέτρα για την πανδημία του κορονοϊού, την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020. Τα νέα μέτρα περιλαμβάνουν απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 12.30 μέχρι τις 5.00 το πρωί, στις επιβαρυμένες περιοχές και χρήση προστατευτικής μάσκας παντού. ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί σήμερα, στις 19:30, με τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες για την πανδημία και τα μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθυνθεί σήμερα, στις 19:30, με τηλεοπτικό μήνυμα προς τους πολίτες για την πανδημία και τα μέτρα για την προστασία της Δημόσιας Υγείας, όπως ανακοίνωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού.

Σήμερα, πραγματοποιήθηκε έκτακτη σύσκεψη υπό τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη για την αξιολόγηση των επιδημιολογικών δεδομένων στο Μέγαρο Μαξίμου, με τη συμμετοχή του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια, του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ στον υπουργό επικρατείας Θοδωρή Λιβάνιου, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ αρμόδιου για το  Συντονισμό του κυβερνητικού έργου Άκη Σκέρτσου, του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικού εκπροσώπου Χρήστου Ταραντίλη, του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και του προέδρου του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Δείτε ακόμα: O κύβος ερρίφθη: Lockdown στην Αττική- Κλείνουν σχολεία και καταστήματα