Την ΔΕΗ πιστοποίησε η TÜV HELLAS

Την ΔΕΗ πιστοποίησε η TÜV HELLAS

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD), επιθεώρησε και πιστοποίησε τον κλάδο Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Προσλήψεων, Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης της ΔΕΗ, σηματοδοτώντας τη συνέχιση της συνεργασίας μεταξύ των δύο εταιρειών, καθώς η TÜV HELLAS (TÜV NORD) έχει πιστοποιήσει μια σειρά από διαδικασίες αλλά και εγκαταστάσεις της ΔΕΗ σε προγενέστερο χρόνο.

Συγκεκριμένα, η TÜV HELLAS (TÜV NORD) ολοκλήρωσε τις επιθεωρήσεις και απένειμε πιστοποιητικά στον κλάδο Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Προσλήψεων, Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης της ΔΕΗ, σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα ISO 9001:2015 για το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας και ISO 27001:2013 Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Πληροφοριών.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, η πιστοποίηση του κλάδου Εκπαίδευσης, είναι στρατηγικής σημασίας και κρίσιμη στον οργανωτικό μετασχηματισμό της ΔΕΗ, καθώς αυτή διαδραματίζει κομβικό ρόλο στην επίτευξη των στόχων της.

Η Βασιλική Καλαμποκίδου, Vice President System Certification TÜV HELLAS (TÜV NORD) δήλωσε: «Η ΔΕΗ αποτελεί εφαλτήριο ανάπτυξης της ελληνικής Οικονομίας και αρωγός της ψηφιακής και πράσινης μετάβασης. Η ΔΕΗ, ισχυρή επιχείρηση, προωθεί επενδύσεις εθνικού συμφέροντος και με το μετασχηματισμό της αναδεικνύει το νέο της πρόσωπο. Οι πιστοποιήσεις του Κλάδου Εκπαίδευσης αποδεικνύουν τη δέσμευση στην ποιότητα και τον εκσυγχρονισμό, στην ευθυγράμμιση με την Ευρωπαϊκή Στρατηγική για τη Βιομηχανία και τη Δίκαιη Μετάβαση. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός, οι πράσινες επενδύσεις και ο σχεδιασμός upskilling και reskilling προγραμμάτων κατάρτισης -ώστε κανείς να μη μείνει πίσω, είναι τα σταθερά βήματα της ΔΕΗ στην πρόοδο. Η εμπιστοσύνη που δείχνει η ΔΕΗ στις υπηρεσίες επιθεώρησης- Πιστοποίησης της TÜV HELLAS (TÜV NORD) μας τιμά και μας δίνει το αίσθημα συνδρομής στην ισχυροποίηση και μετάβαση της σε ένα λαμπρό μέλλον».

Ο Παναγιώτης Μαυροειδής, διευθυντής Κλάδου Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Προσλήψεων, Ανάπτυξης και Εκπαίδευσης της ΔΕΗ δήλωσε σχετικά: «Ο κλάδος Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της συνεχούς βελτίωσης, αναβάθμισης και ενδυνάμωσης των υπηρεσιών πιστοποιήθηκε από τον ανεξάρτητο φορέα επιθεώρησης και πιστοποίησης, TÜV HELLAS (TÜV NORD) κατά ISO 9001:2015 QUALITY MANAGEMENT SYSTEMS και ISO 27001:2013 INFORMATION TECHNOLOGY -SECURITY TECHNIQUES- INFORMATION SECURITY MANAGEMENT SYSTEMS εφαρμόζοντας πλήρως τυποποιημένες διαδικασίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ