Tην εκτίμησή του στους γιατρούς της πρώτης γραμμής εκφράζει o πρίγκιπας Ουίλιαμ

Tην εκτίμησή του στους γιατρούς της πρώτης γραμμής εκφράζει o πρίγκιπας Ουίλιαμ
epa07097922 Britain's Prince William, Duke of Cambridge, arrives at the UK premiere of 'They Shall Not Grow Old' at the BFI London Film Festival 2018, in London, Britain, 16 October 2018. The festival runs from the 10 to 21 October. EPA/WILL OLIVER Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
«Κάνετε λαμπρή δουλειά όλοι σας και εύχομαι καλή τύχη με τους εμβολιασμούς», δήλωσε ο Ουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ θέλει, όσοι εργάζονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της Covid-19, να γνωρίζουν ότι χαίρουν της εκτίμησης όλων.

Κατά τη διάρκεια μιας βιντεοκλήσης την περασμένη εβδομάδα, ο Δούκας του Κέιμπριτζ, μίλησε με την ηγεσία της Εθνικής Υπηρεσίας Υγείας (NHS) στην Ανατολική Αγγλία και άκουσε τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν εν μέσω της εν εξελίξει πανδημίας. Ο Ουίλιαμ ευχαρίστησε επίσης τους ιατρούς για τη συνεχή σκληρή δουλειά τους.

«Έχω δουλέψει με το εργατικό σας δυναμικό πριν από αρκετά χρόνια και θεωρώ ότι είναι υψηλού επιπέδου», είπε ο πρίγκιπας και συνέχισε: «Θέλω να είμαι σίγουρος ότι αναγνωρίζονται και εκτιμώνται οι προσπάθειές σας, η σκληρή δουλειά και οι θυσίες που έχετε καταβάλει όλοι».

«Κάνετε λαμπρή δουλειά όλοι σας και εύχομαι καλή τύχη με τους εμβολιασμούς», πρόσθεσε ο Ουίλιαμ.

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ ενημερώθηκε σχετικά με την πορεία των εμβολιασμών, αλλά και για τον αντίκτυπο που έχει η πανδημία στην ψυχική υγεία των εργαζομένων στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισής της.