Την Τετάρτη στο FG Network με τον Αχιλλέα Κοτρόζο: Έτσι χτίζονται οι μεγάλες επιχειρηματικές ομάδες

Την Τετάρτη στο FG Network με τον Αχιλλέα Κοτρόζο: Έτσι χτίζονται οι μεγάλες επιχειρηματικές ομάδες
Ο ρόλος του ηγέτη και η συμβολή της ομάδας του στη διαμόρφωση της εταιρικής κουλτούρας, μέσα από βιωματικές εμπειρίες και παραδείγματα.

Η εμπειρία του σε κορυφαίες θέσεις πολυεθνικών εταιρειών, η θητεία του στον πρωταθλητισμό ως πρώην μπασκετμπολίστας του Sporting, και η σχέση του με το οικοσύστημα νεοφυούς επιχειρηματικότητας – όχι μόνο ως επενδυτής αλλά κυρίως, ως lead mentor των Techstars στο Τορίνο – τον καθιστούν ιδανικό ομιλητή για τον τρόπο που χτίζονται οι ομάδες στις επιχειρήσεις.

Ο Global Brand Manager της PETRONAS, Αχιλλέας Κοτρόζος, μιλάει αυτή την Τετάρτη στις 17:00 στο Fortune Greece Networkκαι δίνει απαντήσεις σε όλα τα παρακάτω:

Πώς χτίζεται μια καλή ομάδα; Ποια είναι τα χαρακτηριστικά που προϋποθέτει; Ποια «εργαλεία» είναι αναγκαία για να είναι η ομάδα λειτουργική, αποδοτική και αποτελεσματική; Πώς θέτει τους στόχους της και πώς επιτυγχάνει την αποστολή της; Πώς αξιοποιείται η διαφορετικότητα και πώς επιλύονται οι αντιπαραθέσεις; Τι αλλάζει με την εξ’ αποστάσεως εργασία;

Συντονίζει η Brand Manager του Fortune Greece Αναστασία Παρετζόγλου.

Applynow to see the session

Coming Next!

THE FUTURE OF WORK: THE GENERATION GAP

Οι μεγάλες αλλαγές στην αγορά εργασίας παγκοσμίως, δημιουργούν τεράστιες προκλήσεις και για τους εργαζόμενους και τους εργοδότες. Η υβριδική εργασία, η αναζήτηση και/ή δημιουργία ταλέντου, η αξιοποίηση της τεχνολογίας,  βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Όμως η μεγαλύτερη πρόκληση σήμερα, βρίσκεται στο γεγονός ότι, για διάφορους λόγους,  έχουμε πλέον τουλάχιστον 4 γενιές να συνυπάρχουν στο εργασιακό περιβάλλον.  Generation Z, Millennials, Generation X, Baby boomers, έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά αντίληψης του μοντέλου εργασίας. Ο τρόπος που επιλέγουν εργοδότη έχει αλλάξει και επηρεάζει και τον τρόπο που χτίζουν – ή ΔΕΝ χτίζουν  – καριέρα.

Η Ρεβέκκα Πιτσίκα, CEO & Founder της People For Businessμιλάει με την Αναστασία Παρετζόγλου την Τετάρτη 25/05 για το χάσμα των γενεών, τα χαρακτηριστικά των νέων γενιών εργαζομένων και τα χαρακτηριστικά εκείνα του εργοδότη, που μπορούν να κάνουν τα στελέχη των νεότερων γενιών να τον αντιληφθούν, να τον αναγνωρίσουν και τελικά να τον αποδεχτούν.

*Δείτε τα ετήσια προνόμια και το κόστος συμμετοχής στη πλατφόρμα για το 2022 ΕΔΩ