Την Τρίτη η νέα διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες

Την Τρίτη η νέα διάσκεψη του ΣτΕ για τις τηλεοπτικές άδειες
Αποψη από συνεδρίαση της ολομέλειας του Συμβούλιου της Επικρατείας , Δευτέρα 4 Ιουλίου 2016. Εκδικάζεται στο Συμβούλιο της Επικρατείας οι αιτήσεις ακυρώσεως που έχουν καταθέσει οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας κατά αποφάσεων που σχετίζονται με τη διεξαγωγή του διαγωνισμού για την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών . ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΑΠΕ-ΜΠΕ/Παντελής Σαίτας

Συνέχεια στο... σήριαλ των διασκέψεων μετά τις προσφυγές κατά της διαδικασίας δημοπράτησης.

Η τρίτη διάσκεψη της διευρυμένης Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας για τις τηλεοπτικές άδειες, η οποία θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, ορίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων για το απόγευμα της Τρίτης.

Κατά τη διάσκεψη της προηγούμενης Παρασκευής, δεν ολοκληρώθηκε η ψηφοφορία επί του παραδεκτού, του βασίμου και του εννόμου συμφέροντος των τηλεοπτικών σταθμών.

Όμως, οι τηλεοπτικοί σταθμοί Αlpha και ΣΚΑΙ, καθώς και οι εταιρείες Άλτερ Έγκο και «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP), έχουν καταθέσει νέες αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων. Οι αιτήσεις, επικεντρώνονται στα πόθεν έσχες των διαγωνιζομένων.