Τίτλοι τέλους για το Big Bang Theory

Τίτλοι τέλους για το Big Bang Theory

Η ανακοίνωση ήρθε λίγες ημέρες μετά τη δήλωση του CBS ότι το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις για να συνεχιστεί η σειρά και για 13η σεζόν.

Μέσα από το δημοσίευμα του EW, έγινε γνωστό ότι το CBS μαζί με τη Warner Bros. πήραν την απόφαση να ρίξουν αυλαία στο Big Bang Theory του χρόνου, με την 12η σεζόν της σειράς να αποτελεί και το φινάλε της. Όπως αποκαλύπτεται ο λόγος που το τηλεοπτικό δίκτυο πήρε αυτή την απόφαση ήταν επειδή ο Jim Parsons, γνωστός σε όλους ως Sheldon Cooper, ήταν έτοιμος να αποχωρήσει από τη σειρά και χωρίς αυτόν δεν γινόταν να συνεχιστεί.

Όπως είναι γνωστό, το «The Βing Bang Theory» που θα ολοκληρωθεί στα 279 επεισόδια συνολικά, θεωρείται μια ιδιοφυής σύλληψη και μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όλων των εποχών με τους χαρακτήρες να κάνουν ένα μεγάλο big bang και να γίνονται γρήγορα δημοφιλείς και ιδιαίτερα αγαπητοί στο κοινό.

Η τεράστια επιτυχία του που είχε παγκοσμίως το έβαλε ψηλά στις λίστες προτιμήσεων του κοινού, αποτελώντας την κορυφαία σειρά του CBS με περίπου 20 εκατ. τηλεθεατές σε κάθε επεισόδιο (την περίοδο της 9ης σεζόν), ενώ έφτασε ακόμη να συγκρίνεται με τα αξεπέραστα «Φιλαράκια» (Friends). Το cast από την πλευρά του είχε και έχει τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιούς στην τηλεόραση, οι μισθοί των οποίων ξεπερνούν το $1 εκατομμύριο ανά επεισόδιο.

Ο 12ος κύκλος της δημοφιλούς σειράς θα ξεκινήσει στις 24 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί τον προσεχή Μάιο. Μάλιστα η ανακοίνωση για το τέλος ήρθε λίγες ημέρες μετά (5 Αυγούστου) τη δήλωση της Προέδρου του CBS ότι το κανάλι βρίσκεται σε συζητήσεις για να συνεχιστεί η σειρά και για 13η σεζόν. Παράλληλα, την προηγούμενη ημέρα της ανακοίνωσης του τέλους, είχε γυριστεί και το 1ο επεισόδιο της 12ης σεζόν μπροστά σε ζωντανό κοινό στο στούντιο.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η αμερικανική κωμική τηλεοπτική σειρά δημιουργήθηκε από τους Τσακ Λορ και Μπιλ Πράντυ και έκανε πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου 2007. Επίσης, έχει κερδίσει 10 βραβεία Emmy, μεταξύ αυτών και του καλύτερου ηθοποιού σε κωμική σειρά που απέσπασε ο Τζιμ Πάρσονς για το ρόλο μοναδικού Σέλντον.

Οι συντελεστές της σειράς υποσχέθηκαν πως ο 12ος και τελευταίος κύκλος θα κλείσει μια για πάντα την πλοκή και θα προσφέρει ένα επικό, δημιουργικό φινάλε, το οποίο μένει να δούμε.

Δείτε ακόμη: Ποια σειρά είχε τα περισσότερα «downloads» από το Internet για το 2017