Τίτλοι τέλους για τον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς

Τίτλοι τέλους για τον γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
epa09466322 (FILE) - US singer Britney Spears (L) and boyfriend Sam Asghari arrive for the premiere of 'Once Upon a Time in Hollywood', in Hollywood, California, USA, 22 July 2019 (reissued 13 September 2021). US pop singer Britney Spears got engaged to her boyfriend Sam Asghari, as she announced on social media. EPA/NINA PROMMER *** Local Caption *** 55355850 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Σαμ Άσγκαρι, ο σύζυγος της Μπρίτνεϊ Σπίαρς, ζητά διαζύγιο.

Η Αμερικανίδα ποπ τραγουδίστρια Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο σύζυγός της χώρισαν, αφού ο τελευταίος υπέβαλε αίτημα διαζυγίου χθες, μετά από 14 μήνες γάμου, μετέδωσαν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ο Ιρανοαμερικανός σύζυγος της σταρ, ο Σαμ Άσγκαρι, 29 ετών, μοντέλο και ηθοποιός, στην αιτιολόγηση του αιτήματός του, τόνισε ότι θέλει να τερματίσει τον γάμο του με την Σπίαρς, λόγω «αγεφύρωτων διαφορών», σύμφωνα με το μέσο ενημέρωσης TMZ.

Το ζευγάρι φέρεται να βρίσκεται σε διάσταση μετά από έναν βίαιο καυγά που είχε μεταξύ του, με τον Άσγκαρι να κατηγορεί την Σπίαρς ότι τον απάτησε, σύμφωνα με δημοσιεύματα αμερικανικών μμε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2016, στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της Σπίαρς «Slumber Party», και παντρεύτηκαν έξι χρόνια μετά, τον Ιούνιο του 2022, στο Λος Άντζελες, σε μια τελετή όπου στη λίστα των καλεσμένων υπήρχαν ονόματα όπως οι Drew Barrymore, Madonna, Paris Hilton και Selena Gomez.

Λέγεται ότι ο Άσγκαρι στάθηκε δίπλα στη Σπίαρς στη διάρκεια του δικαστικού αγώνα της για να απαλλαγεί από την κηδεμονία του πατέρα της, αλλά φημολογείται ότι πλέον δεν άντεχε τις απιστίες της τραγουδίστριας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: