Το αδελφάκι της Decathlon η γαλλική Kiabi έρχεται στην Ελλάδα

Το αδελφάκι της Decathlon η γαλλική Kiabi έρχεται στην Ελλάδα
This picture taken on September 23, 2014 shows the logo of the brand's website inside a shop of French clothing company Kiabi in Faches-Thumesnil, northern France. AFP PHOTO / PHILIPPE HUGUEN (Photo by PHILIPPE HUGUEN / AFP) Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
H Kiabi, που ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα έχει παρουσία με δίκτυο 579 καταστημάτων σε 24 χώρες.

Τις «βαλίτσες» της για την είσοδό της στην ελληνική αγορά ετοιμάζει η γαλλική εταιρεία fast fashion οικονομικής ένδυσης Kiabi που ανήκει στην The Association Familiale Mulliez (AFM), εταιρεία χαρτοφυλακίου της οικογένειας Mulliez, που ελέγχει τη Decathlon και το σούπερ μάρκετ Auchan.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Kiabi, αναζητά ακίνητα αλλά και facilities,  όπως το σύστημα διανομής προϊόντων της, έχοντας προσεγγίσει τον όμιλο Φουρλή, και ειδικότερα την ΑΕΕΑΠ, Trade Estates τόσο για τη μίσθωση καταστημάτων όσο και για τη διαχείριση αποθεμάτων.

H Kiabi, που ιδρύθηκε το 1978 και σήμερα έχει παρουσία με δίκτυο 579 καταστημάτων σε 24 χώρες. Με έδρα το Hem, στη βόρεια Γαλλία κοντά στη Λιλ και τα βελγικά σύνορα, η Kiabi έχει θέσει ως στόχο να κάνει τη μόδα προσιτή σε όλους, προσφέροντας τη δική της σειρά από φθηνές μάρκες -συμπεριλαμβανομένων των Winch, Decade, Tim Pouce και P ‘tit Caïd -καθώς και μια σειρά επωνυμιών, συμπεριλαμβανομένων των Complices, Waikiki, Providence και Fido Dido.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τα καταστήματα προσφέρουν μέσο χώρο πώλησης από 1.500 έως 2.000 τ.μ. και διαθέτουν περίπου 50.000 είδη ένδυσης, αξεσουάρ και υπόδησης. Σήμερα κατασκευάζει ένα εργοστάσιο στη Νέα Καληδονία και την Ουρουγουάη. Εκτός από το φυσικό δίκτυο, η Kiabi έχει παρουσία και στο διαδίκτυο με το 15% των πωλήσεών της να πραγματοποιούνται μέσω του ηλεκτρονικού εμπορίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ: