Το ανατριχιαστικό «αντίο» των Λος Άντζελες Λέικερς στον Κόμπι (βίντεο)

Το ανατριχιαστικό «αντίο» των Λος Άντζελες Λέικερς στον Κόμπι (βίντεο)
epaselect epa08183550 Los Angeles players observe 24.2 seconds of silence during a ceremony in memory of late former Los Angeles Lakers player Kobe Bryant, prior to the match between the Portland Trail Blazers and the Los Angeles Lakers at the Staples Center in Los Angeles, California, USA, 31 January 2020. Retired Los Angeles Lakers player Kobe Bryant died in a helicopter crash on 26 January 2020. Thousands of Kobe Bryant jerseys were displayed on the spectators seats as a gift. EPA/ETIENNE LAURENT SHUTTERSTOCK OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Σκηνές συγκίνησης στην έδρα της ομάδας του αδικοχαμένου αστέρα του NBA.

Ήταν δεδομένο ότι οι Λέικερς θα είχαν διοργανώσει κάτι ξεχωριστό για τον Κόμπι Μπράιαντ. Ο θάνατός του δεν επηρέασε κανέναν άλλο σύλλογο περισσότερο από αυτόν που τον είδε να φοράει την φανέλα του για 20 χρόνια. Και οι Λέικερς δεν απογοήτευσαν.

Οι Λέικερς οργάνωσαν μία τελετή πριν από τον αγώνα με τους Μπλέιζερς, η οποία κράτησε περίπου 30 λεπτά και συγκλόνισε τον κόσμο από την αρχή μέχρι το τέλος.

Η αρχή έγινε με τον καλλιτέχνη Άσερ να ψέλνει για τον Κόμπι υπό τις ιαχές “MVP”, για να ακολουθήσει, για να ακολουθήσει ο Μπεν Χονγκ με το τσέλο του, παίζοντας μία μαγική μελωδία ενώ την ίδια στιγμή παρουσιαζόταν ένα VIDEO με τον Κόμπι να μιλάει για τον εαυτό του, πριν πάρουν την σκυτάλη οι Boyz II Men για αν ψάλουν τον εθνικό ύμνο των ΗΠΑ. Και στην συνέχεια πήρε το μικρόφωνο ο ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους καθήλωσε όλους.

Στο ημίχρονο του αγώνα μάλιστα οι Λέικερς είχαν ακόμα μία έκπληξη στον κόσμο, αφού οι Γουίζ Καλίφα και Τσάρλι Πεθ τραγούδησαν το “See You Again”.

Δείτε τα δύο τρομερά VIDEO με όλη την τελετή των Λέικερς:

Πηγή: sports24.gr