Το άνοιγμα νέου ξενοδοχείου στη Μάνη ανακοινώνει η Lamway Group (Φωτογραφίες)

Το άνοιγμα νέου ξενοδοχείου στη Μάνη ανακοινώνει η Lamway Group (Φωτογραφίες)
Το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο που εντάσσεται στον μακρύ κατάλογο συνεργατών της Lamway Group είναι το Margo Beach Hotel, το οποίο βρίσκεται σε περίοπτη θέση επάνω στην παραλία του Μαυροβουνίου, στη Μάνη.

Η Lamway Group ανακοινώνει επίσημα την πανελλαδική της επέκταση για το 2021, με το άνοιγμα νέας ξενοδοχειακής μονάδας στη Μάνη, στηρίζοντας έτσι τη στρατηγική της ανάπτυξής της, ενώ παράλληλα διευρύνει και εδραιώνει περαιτέρω την παρουσία της στον ξενοδοχειακό κλάδο, στην εγχώρια ελληνική αγορά.

Πιο συγκεκριμένα, το ολοκαίνουργιο ξενοδοχείο που εντάσσεται στον μακρύ κατάλογο συνεργατών της Lamway Group είναι το Margo Beach Hotel, το οποίο βρίσκεται σε περίοπτη θέση επάνω στην παραλία του Μαυροβουνίου, στη Μάνη.

Χτισμένο με πέτρα σύμφωνα με την αρχιτεκτονική παράδοση της περιοχής και δομημένο αμφιθεατρικά σε πολλά επίπεδα, το Margo Beach Hotel προσφέρει υψηλή αισθητική κι ανάλαφρη αίσθηση, ενώ τα 20 διαμερίσματά του κατηγορίας 4* είναι ευρύχωρα, λειτουργικά και πλήρως εξοπλισμένα, ώστε να εξασφαλίζουν άνετη κι ευχάριστη διαμονή. Διαμορφώνοντας από το μηδέν τόσο τη νέα ταυτότητα του ξενοδοχείου όσο και τη συνολική στρατηγική πωλήσεων και επικοινωνίας, στόχος της Lamway Group είναι η δημιουργία ενός ανταγωνιστικού ξενοδοχείου, πάντοτε με γνώμονα το ανυπέρβλητο customer experience.

Με την προσθήκη αυτής της σημαντικής ξενοδοχειακής επιχειρήσεις στο ενεργητικό της, η Lamway Group θέτει σε πρωταγωνιστικό ρόλο την εκθετική ανάπτυξη του brand της, ενώ στα μελλοντικά επεκτατικά σχέδια της εντάσσονται πολλοί επιπλέον προορισμοί και ξενοδοχεία, που αναμένεται να ανοίξουν από το 2022 και μετά.