To απίστευτο ποσό που κέρδισε η Taylor Swift για 6 ημέρες δουλειάς

To απίστευτο ποσό που κέρδισε η Taylor Swift για 6 ημέρες δουλειάς
SYDNEY, AUSTRALIA - NOVEMBER 28: Taylor Swift performs during her '1989' World Tour at ANZ Stadium on November 28, 2015 in Sydney, Australia. (Photo by Mark Metcalfe/Getty Images)

Αφήστε τους κακούς να μισούν. Η Taylor Swift απλώς γελάει μαζί τους, καθώς κάνει τη βόλτα της προς …την τράπεζα.

του Chris Morris

Η πραγματικά ασταμάτητη τραγουδίστρια Taylor Swift έβγαλε 54 εκατομμύρια δολάρια στις πρώτες έξι εμφανίσεις της περιοδείας της που ονομάζεται Reputation, σύμφωνα με το Billboard. Ώσπου να τελειώσει η περιοδεία, σε κάτι λιγότερο από έξι μήνες, τα συνολικά έσοδα που θα αποκομίσει η Swift απ’ αυτήν μπορεί να ανέλθουν σε περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με τις προβλέψεις του δημοσιεύματος.

Οι εμφανίσεις ξεκίνησαν στο Φοίνιξ στις 8 Μαΐου, όπου σημειώθηκε ρεκόρ εσόδων και συμμετοχής. Συνολικά πουλήθηκαν 59.157 εισιτήρια στο χώρο, και τα έσοδα ανήλθαν στα 7 εκατομμύρια δολάρια.

Μια σειρά δύο συναυλιών στην περιοχή του Σαν Φρανσίσκο εξασφάλισαν στη Swift άλλα 14 εκατομμύρια δολάρια – και οι στάσεις της περιοδείας της στην Πασαντένα, το Σηάτλ και το Ντένβερ συμπλήρωσαν το ασύλληπτο ποσό!

Η Swift έχει πίσω της ένα πλούσιο ιστορικό υψηλών αμοιβών.

Η επιστροφή της στο Spotify το 2017, αφότου η ίδια είχε αφαιρέσει τα τραγούδια της από τη γνωστή υπηρεσία συνεχούς ροής, μεταφράστηκε σε έσοδα 400.000 δολαρίων μέσα σε μια εβδομάδα.

Και μπορεί το κοινό της να διχάστηκε ως προς το single του Reputation, αλλά αυτό βρέθηκε ταχύτατα στην κορυφή των charts του Billboard. Ο δίσκος πούλησε 1 εκατομμύριο αντίτυπα μέσα σε τέσσερις ημέρες από την ημέρα κυκλοφορίας του.

Τα 54 εκατομμύρια δολάρια τοποθετούν τη Swift χιλιόμετρα μπροστά από οποιονδήποτε άλλον μουσικό καλλιτέχνη, από πλευράς εσόδων.

Ο Kenny Chesney, ο οποίος κατέχει την δεύτερη θέση με βάση τα έσοδα από συναυλίες, έβγαλε 11,2 εκατομμύρια δολάρια μέσα σ’ ένα δεκαήμερο τον Μάιο. Και οι Imagine Dragons, που καταλαμβάνουν την τρίτη θέση, εξασφάλισαν 2,6 εκατομμύρια δολάρια μέσα σ’ έναν μήνα.