Το απίστευτο ποσό που τζιράρει το Nammos ανά λεπτό

Τι δείχνουν τα στοιχεία της ΑΑΔΕ για το διασημότερο beach bar του πλανήτη που βρίσκεται στη Μύκονο.

Προσωρινό λουκέτο επέβαλαν οι ελεγκτές της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων στο γνωστό εστιατόριο-Beach Bar Nammos της Μυκόνου, καθώς μετά από έλεγχο που διενήργησαν, διαπίστωσαν πως δεν είχαν εκδοθεί 250 αποδείξεις συνολικού ύψους 73.000 ευρώ.

Στον εντοπισμό της παράβασης συνέβαλε ειδικά εφοριακός από τη Ρόδο με ειδικές γνώσεις στους υπολογιστές. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το mononews.gr, σύμφωνα με επίσημα στοιχεία της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, το 2017 τα 4 ΑΦΜ της εταιρείας Nammos πραγματοποίησαν τζίρο 50.000.000 ευρώ, ποσό που από μόνο του είναι εξωπραγματικό.

Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία NAMMOS, εάν υποθέσουμε ότι είναι ανοικτή 20 ώρες την ημέρα για τους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο, πραγματοποιεί τζίρο 16.700 ευρώ ανά ώρα ή 278,3 ευρώ ανά 60 δευτερόλεπτα.

nammos-500

Το εντυπωσιακό πάρτι που έκλεψε τις εντυπώσεις

Εν μέσω του θορύβου που προκάλεσε η είδηση για το «λουκέτο» στο «Nammos» στην Μύκονο ύστερα από έφοδο εφοριακών, πραγματοποιήθηκαν με κάθε επισημότητα και πολλές δόσεις χολιγουντιανού γκλαμ τα εγκαίνια του εμπορικού κέντρου «Nammos Village», με τα super models που δήλωσαν παρούσες να «κλέβουν» την παράσταση: Emily Ratajkowski, Gigi Hadid αλλά και η «βετεράνος» Kate Moss, ήταν όλες εκεί.

Οι τρεις καλλονές της μόδας κατάφεραν με ευκολία να κερδίσουν τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους, αλλά και να κάνουν πολλούς followers του στα social media να «ζηλέψουν» με τις αναρτήσεις τους.

Τα τρία μοντέλα δεν έκρυψαν δε τον ενθουσιασμό τους ανεβάζοντας μια κοινή… ιστορική φωτογραφία από την Μύκονο, με την ελληνική σημαία και καρδούλες.

topmodels

Ποιοι συμπληρώνουν τη λίστα των εκατ.

Mετά το Nammos ακολουθεί σε τζίρο το Hakkasan που έφτασε πέρυσι στα 15 εκατ. ευρω. O «Scorpios» στην παραλία της Παράγκας έκλεισε με τζίρο 13 εκατ. ευρώ και το «SantAnna», που ξεκίνησε να λειτουργεί από τα μέσα Ιουλίου, κατάφερε έως το τέλος της σεζόν να κλείσει με τζίρο περίπου 3,5 εκατ. ευρώ.

Στα 4 εκατ. ευρώ υπολογίζεται ο τζίρος του μικρού μεν, καλαίσθητου δε, beach bar-εστιατορίου «Alemagou» που βρίσκεται στη δεξιά άκρη της παραλίας της Φτελιάς, ενώ μεγάλους τζίρους χτύπησε και το «Principote» στον Πάνορμο.