Το e-FOOD χορηγός του Athens StartUp Weekend

Το e-FOOD χορηγός του Athens StartUp Weekend

Στις 8, 9 και 10 Απριλίου πραγματοποιείται το τρίτο Athens StartUp Weekend.

Γίνεται μέσα σε 54 ώρες να κάνεις πράξη μια ιδέα;

Γίνεται, αφού κάπως έτσι ξεκίνησε το e-FOOD. Στις 8, 9 και 10 Απριλίου, το e-FOOD, το νούμερο ένα site για delivery φαγητού στην Ελλάδα, θα είναι χορηγός του τρίτου Athens StartUp Weekend.

Όλα ξεκινάνε από μια ιδέα. Στο Athens StartUp Weekend University 100 φοιτητές απο όλα τα Πανεπιστήμια της Eλλάδος με την καθοδήγηση ανθρώπων – mentors από μεγάλα ελληνικά StartUp, θα βάλουν σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες τους. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων, οι οποίες διαρκούν 54 ώρες, οι συμμετέχοντες σχηματίζουν ομάδες και σχεδιάζουν πρωτότυπα επιχειρηματικά projects, τα οποία καινπαρουσιάζουν.

“Στο πλαίσιο της συνεχούς υποστήριξής μας σε events που αφορούν τις νεοφυείς επιχειρήσεις στη χώρα μας, είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας δίνεται η ευκαιρία να βρεθούμε σε μια από τις πιο διαδεδομένες StartUp διοργανώσεις. Εξάλλου όλα ξεκινούν από μια ιδέα.” Παμίνος Κυρκίνης CEO eFOOD.

Το e-FOOD είναι η νούμερο ένα υπηρεσία online delivery φαγητού και take away στην Ελλάδα. Δημιουργήθηκε το 2012 και μέχρι σήμερα έχει εξυπηρετήσει πάνω από 5.000.000 παραγγελίες, ενώ συνεργάζεται με περισσότερα από 4.000 καταστήματα σε 42 πόλεις. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε το e-FOOD.

Το Αthens StartUp Weekend University είναι μέρος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού StartUp Weekend που προωθεί την επιχειρηματικότητα των νέων και ενθαρρύνει την πραγματοποίηση καινοτόμων ιδεών με την υποστήριξη μεγάλων εταιρειών όπως η Google.

 

Ολα ξεκινάνε από μια ιδέα.

 

#efoodgr