Το αιχμηρό σχόλιο του περιοδικού TIME για τη συνάντηση Τραμπ- Πούτιν

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μετά τις έντονες επικρίσεις που προκάλεσε η στάση του προέδρου των ΗΠΑ κατά τη σύνοδο κορυφής, το εξώφυλλο παρουσιάζει μια συνδυαστική εικόνα των δύο πολιτικών αρχηγών.

Με ένα άκρως ιδιαίτερο εξώφυλλο το περιοδικό ΤΙΜΕ σχολιάζει την πρόσφατη συνάντηση του προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ με το Ρώσο πρόεδρο, Βλαντίμιρ Πούτιν.

Ειδικότερα, το εξώφυλλο παρουσιάζει μια συνδυαστική εικόνα του Ντόναλντ Τραμπ με τον Βλαντίμιρ Πούτιν. Ας σημειωθεί, πως η στάση του προέδρου των ΗΠΑ κατά τη σύνοδο κορυφής προκάλεσε έντονες επικρίσεις τόσο από τους Δημοκρατικούς όσο και από τους Ρεπουμπλικάνους, ιδιαίτερα για όσα ανέφερε στο ζήτημα της ενδεχόμενης ρωσικής παρέμβασης στις προεδρικές εκλογές του 2016.

time putin trump

«Ενάμισι χρόνο στην προεδρία, η αμηχανία του Τραμπ για τον Πούτιν δεν έχει εξηγηθεί», σημειώνει στην ιστοσελίδα του περιοδικού ο Μπράιαν Μπένετ, εξηγώντας το λόγο για τον οποίο επελέγη το πρωτοσέλιδο.

Τέλος, την εικόνα φιλοτέχνησε η καλλιτέχνης Νάνσι Μπέρσον, η οποία όπως τόνισε, ελπίζει να αντανακλά τις ομοιότητες των δύο ηγετών. «Αυτό που προσπαθώ πάντα με τη δουλειά μου είναι να αφήνω τους ανθρώπους να βλέπουν διαφορετικά», τόνισε, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι ο συνδυασμός των προσώπων είναι ένας διαφορετικός τρόπος για να δουν οι άνθρωποι πράγματα που δεν μπορούσαν μέχρι τη στιγμή αυτή.

 

Σχετικά άρθρα