Το ελληνικό οικοσύστημα ψηφίζει τις καλύτερες startups

Το ελληνικό οικοσύστημα ψηφίζει τις καλύτερες startups

Στην τελική ευθεία τα Startupper Awards #2.

Μέχρι τη Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017, παρατείνεται η ψηφοφορία για τη #2 διοργάνωση των Startupper Awards, ενώ την Τρίτη 11 Ιουλίου 2017, το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η Τελετή Απονομής τους στα Κεντρικά Γραφεία της Interamerican, Λ. Συγγρού 124.

Τα Startupper Awards αποτελούν τα μοναδικά βραβεία που παρέχουν τη δυνατότητα στο Ελληνικό Οικοσύστημα να ψηφίσει τις Startup εταιρείες και τις πρωτοβουλίες που αξίζει να βραβευτούν. Λειτουργώντας ως ένας ανεξάρτητος φορέας, τα Startupper Awards έχουν ως ρόλο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις καλύτερες Startup εταιρείες στην Ελλάδα.

Η ψηφοφορία που βρίσκεται σε εξέλιξη, γίνεται βάσει τεσσάρων κατηγοριών, κάθε μία από τις οποίες θα αναδείξει έναν νικητή:

  1. Scaleup Startup: Είναι η κατηγορία που θα επιβραβεύσει τις Startup εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξής τους.
  2. Mature Startups: Στη συγκεκριμένη κατηγορία συμμετέχουν και θα βραβευτούν Startup εταιρείες που βρίσκονται στο στάδιο της ανάπτυξης έχοντας λάβει την πρώτη τους χρηματοδότηση.
  3. Early Stage Startups: Διαφοροποιήθηκε ως κατηγορία για να επιβραβεύσει τις εταιρείες που βρίσκονται στα πρώτα βήματα υλοποίησης της επιχειρηματικής τους δραστηριότητας.
  4. Δομέςκαι πρωτοβουλίες: Αποτελεί ειδική κατηγορία η οποία επιβραβεύει την καλύτερη πρωτοβουλία στο οικοσύστημα των Startup εταιρειών στην Ελλάδα.