Tο ελληνικό μέλι «The Family Beez» ξεχώρισε ξανά

Tο ελληνικό μέλι «The Family Beez» ξεχώρισε ξανά

4 βραβεία για το premium βιολογικό μελί « Τhe Family Beez» από τη Σέριφο.

Τα προϊόντα «THE FAMiLY BEEZ» Thyme and Herbs Organic Honey και «THE FAMiLY» Wildflower Organic Honey διακρίθηκαν με χρυσό αστέρι στον διεθνή διαγωνισμό «Great Taste Awards 2015». Tο «THE FAMiLY BEEZ» Wildflower Organic Honey είχε επίσης βραβευθεί με Silver Award στον διεθνή διαγωνισμό ποιότητας BIOLMIEL 2014 με τα καλύτερα βιολογικά μέλια από όλο τον κόσμο.

Οι διακρίσεις δεν σταματούν στη γεύση και την ποιότητα. Η συσκευασία του έχει εντυπωσιάσει και τα βραβεία το επιβεβαιώνουν: αρχικά απέσπασε 2 βραβεία στον ελληνικό διαγωνισμό ERMIS AWARDS 2014 (χρυσό για την συσκευασία του και ασημένιο για το λογότυπο του) και πήρε την τρίτη θέση στον διεθνή διαγωνισμό «THE DIELINE AWARDS 2015» (Worldwide Package Design Awards Competition). Το brandname και το design επιμελήθηκε η MOUSEGRAPHICS.

Το βιολογικό μέλι εξαιρετικής ποιότητας «THE FAMiLY BEEZ» παράγεται στη Σέριφο, στις Κυκλάδες από τον Γιώργο Ρώτα, ο οποίος συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση 40 ετών. Το αγνό και ανεπεξέργαστο μέλι μας παράγεται σε περιοχή NATURA 2000, συλλέγεται στη μικρή αλλά σύγχρονη μελισσοκομική μονάδα της οικογένειας και η παραγωγή του είναι περιορισμένη.

Το μέλι «THE FAMiLY BEEZ» διατίθεται σε συσκευασίες 460gr και 250gr καθώς και σε συσκευασία δώρου, μία χειροποίητη ξύλινη μικρογραφία κυψέλης η οποία αναδεικνύει με ευφάνταστο τρόπο την προέλευση του αγνού μελιού.