Το επετειακό ποτήρι Coffee Berry για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου στα καταστήματα του δικτύου

Το επετειακό ποτήρι Coffee Berry για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση θα κυκλοφορήσει στα μέσα Μαρτίου στα καταστήματα του δικτύου
Με μία λιτή αλλά έντονη γραφή απεικονίζεται επάνω στο ποτήρι ο αριθμός 200 αλλά και η χρονολογία σταθμός της επανάστασης μέχρι και σήμερα.

Τα 200 χρόνια από την Ελληνική επανάσταση τιμά η εταιρεία Coffee Berry με το επετειακό της ποτήρι, το οποίο είναι αφιερωμένο στην Ελλάδα και στους δύο αιώνες από την ιστορική της επανάσταση. Το ποτήρι της Coffee Berry ντύνεται στα χρώματα της γαλανόλευκης συμβολίζοντας την ελευθερία και την αγάπη για την πατρίδα, τιμώντας όλα αυτά που έγιναν για εμάς, πριν από εμάς.

Με μία λιτή αλλά έντονη γραφή απεικονίζεται επάνω στο ποτήρι ο αριθμός 200 αλλά και η χρονολογία σταθμός της επανάστασης μέχρι και σήμερα. Η έμπνευση πίσω από την δημιουργία του επετειακού αυτού ποτηριού γεννήθηκε από την ανάγκη των ανθρώπων την εταιρείας να περάσουν και να διαδώσουν το μήνυμα της ουσιαστικής ελευθερίας προς όλους, μέσα από μία καθημερινή αγαπημένη συνήθεια, τον καφέ.

«Η ελευθερία είναι κάτι που ξεκινάει από μέσα μας και ειδικά σε αυτές τις δύσκολές συνθήκες ζωής που βιώνουμε, την έχουμε περισσότερο ανάγκη από ποτέ. Η έννοια της λέξης έχει ένα πολύ βαθύτερο νόημα, που στη σημερινή εποχή και ζώντας σε καθεστώς πανδημίας είναι πολύ επίκαιρο. Η ελευθερία της σκέψης, η ελευθερία της έκφρασης, η ελευθερία της ενημέρωσης, η ελευθερία της υγείας. Και ιδιαίτερα τώρα, που πρέπει να είμαστε μέσα στο σπίτι μας για το κοινό καλό, ώστε να μπορέσουμε να είμαστε ελεύθεροι και με υγειά στο μέλλον. Γιατί η ελευθερία είναι συναίσθημα, είναι ιδέα, όχι απλά μία κατάσταση, και η διατήρηση αυτής της καθολικής έννοιας ξεκινάει από τον κάθε έναν από εμάς. Είναι, όπως χαρακτηριστικά πιστεύουμε, στο χέρι όλων μας να διαφυλάξουμε αυτό το συναίσθημα.» αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coffee Berry, κ. Χάρης Γρυπάρης. Η δημιουργία αυτού του επετειακού ποτηριού, λοιπόν, δεν αποσκοπεί μόνο στη θύμηση των γεγονότων που έγιναν, αλλά λειτουργεί σαν μία αφύπνιση, ώστε να διατηρήσουμε όσα μας προσφέρθηκαν και να βρούμε μέσα μας το πραγματικό νόημα της λέξης, σαν εφόδιο για το μέλλον.

Γιατί το μέλλον είναι στο χέρι όλων μας και η ιστορία επαναλαμβάνεται μόνο όταν την ξεχνάμε.

Το επετειακό ποτήρι Coffee Berry θα κυκλοφορήσει με αφορμή την εθνική εορτή της 25ης Μαρτίου σε όλα τα καταστήματα του δικτύου και για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Στο πλαίσιο της εταιρικής υπευθυνότητας, η διεύθυνση της εταιρείας θα διαθέσει μέρος των εσόδων από την εορταστική ενέργεια για την ενίσχυση των μονάδων υγείας της χώρας μας.