Το Facebook «απειλεί» το LinkedIn με τη νέα του λειτουργία για εύρεση εργασίας

Το Facebook «απειλεί» το LinkedIn με τη νέα του λειτουργία για εύρεση εργασίας

Το FB τεστάρει τη δυνατότητα ανάρτησης αγγελιών στις σελίδες των εταιρειών. 

«Κρύος ιδρώτας» λούζει από χθες τους υπεύθυνου του LinkedIn αφού η ομάδα του Facebook ανακοίνωσε πώς ετοιμάζεται να τεστάρει μια νέα λειτουργία η οποία θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους είναι administrators σε σελίδες να ποστάρουν αγγελίες εργασίας και να δέχονται κατευθείαν αιτήσεις υποψηφίων, όπως μετέδωσε πρώτα το TechCrunch.

Έχουμε δει ότι αρκετές μικρές εταιρείες ανεβάζουν αναρτήσεις με διαθέσιμες θέσεις εργασίας στη σελίδα τους στο Facebook και γι αυτό θέλουμε να κάνουμε ένα τεστ δίνοντας τους την ευκαιρία να ποστάρουν δουλειές» δήλωσε ο εκπρόσωπος της εταιρείας στο Reuters.

LinkedIn makes most of its revenue from job hunters and recruiters who pay a monthly fee to post resumes and connect with people on what’s often known as the social network for business.

Να σημειωθεί πως τα περισσότερα κέρδη του LinkedIn προέρχονται από όσους ψάχνουν δουλειά και από recruiters που πληρώνουν μια μηνιαία συνδρομή για να ποστάρουν το βιογραφικό τους και να συνδέονται με άτομα στο γνωστό πλέον ως «μέσο κοινωνικής δικτύωσης επαγγελματιών».

Με τη νέα αυτή λειτουργία, οι εταιρείες θα μπορούν να φέρνουν περισσότερη «κίνηση» στη σελίδα τους, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να πληρώνουν ώστε οι αγγελίες να εμφανίζονται σε περισσότερα άτομα.

Διαβάστε ακόμα: Facebook: Έτσι θα «σβήσει» το υπόλοιπο διαδίκτυο