Το φετινό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας σε Ψηφιακό Περιβάλλον

Το φετινό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας σε Ψηφιακό Περιβάλλον
Στις 5 ημέρες διάρκειας του συνεδρίου 200+ διακεκριμένοι εισηγητές πρόκειται να καλύψουν περισσότερες από 100 διαφορετικές παρουσιάσεις, να διαδράσουν ζωντανά με το κοινό και να υποκινήσουν εποικοδομητικές συζητήσεις στις δύο παράλληλες virtual αίθουσες του συνεδρίου.

Η ομάδα συντονισμού του Πολυσυνεδρίου «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας», της μεγαλύτερης εκδήλωσης για την επιχειρηματικότητα και τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων, σχεδίασε και υλοποιεί το 1ο Ψηφιακό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας, εκδηλώνοντας την άμεση προσαρμοστικότητα του θεσμού στα νέα δεδομένα της COVID-19 εποχής.

Το «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» μεταφέρει τη διεξαγωγή του, για πρώτη φορά, σε ψηφιακό περιβάλλον και θα υλοποιηθεί 11 με 15 Ιουλίου, παρέχοντας δωρεάν πρόσβαση στο κοινό.

Με ένα εξίσου πλούσιο πρόγραμμα και σημαντικούς εισηγητές διεθνούς εμβέλειας, το Ψηφιακό Πανόραμα θα συνεχίσει, και φέτος, να είναι πλάι στο πιστό του κοινό, τους εκατοντάδες φοιτητές και νέους που θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν πολύτιμη γνώση και εφόδια για τις μελλοντικές επαγγελματικές τους αποφάσεις.

Μετά από ένα δυναμικό κύκλο δωρεάν webinars που πραγματοποιήθηκαν τον Απρίλιο με θέμα τον αντίκτυπο της πανδημίας και την «επόμενη μέρα», το Πολυσυνέδριο επανέρχεται σε ψηφιακή μορφή, μέσα από την πλατφόρμα whova, με βασικό σκοπό να πληροφορήσει τους νέους για τις τάσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται στη νέα ‘κανονικότητα’ μετά την πανδημία καθώς και να διατηρήσει τη διάδραση των νέων με το ελληνικό επιχειρείν.

Στις 5 ημέρες διάρκειας του συνεδρίου 200+ διακεκριμένοι εισηγητές πρόκειται να καλύψουν περισσότερες από 100 διαφορετικές παρουσιάσεις, να διαδράσουν ζωντανά με το κοινό και να υποκινήσουν εποικοδομητικές συζητήσεις στις δύο παράλληλες virtual αίθουσες του συνεδρίου.

Επιπλέον, στην πλατφόρμα έχουν αναρτηθεί το πρόγραμμα, τα προφίλ των εισηγητών και virtual περίπτερα 25+ εταιρειών-χορηγών, στα οποία το νεανικό κοινό θα μπορεί να συστηθεί και να συνομιλήσει με ανθρώπους του εκάστοτε τμήματος ανθρώπινου δυναμικού.

Κεντρικές ενότητες και θεματολογίες που θα αναπτυχθούν στη ψηφιακή διοργάνωση, είναι:

  • Νέες τεχνολογίες- Πληροφορική
  • Τι ζητά η αγορά εργασίας
  • Καριέρα μετά το πολυτεχνείο
  • Startups
  • Marketing
  • Χρηματοοικονομικά
  • Τάσεις και ευκαιρίες σε σημαντικούς κλάδους
  • Συζητήσεις με CEOs

Σημαντικό κατόρθωμα για το Ψηφιακό Πανόραμα αποτελεί η φιλοξενία τριάντα εισηγητών (30) διεθνούς εμβέλειας, οι οποίοι και  θα συνδεθούν Live από το εξωτερικό.

Μεταξύ αυτών θα είναι, ενδεικτικά, οι ακόλουθοι:  Νίκος Σταθόπουλος (Αγγλία) Managing Partner BC Partners, Marina Hatsopoulos (ΗΠΑ) Entrepreneur & Writer, Ελένη Κίτρα (Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα) Global Business, Head of Financial Services & Automotive, Facebook, Ευάγγελος Σιμούδης (Silicon Valley) Συγγραφέας, Keynote Speaker, Managing Partner Synapse Partners, Γιώργος Κουτσογιαννόπουλος (Silicon Valley) CEO Helic, Χρήστος Αντωνόπουλος (Νέα Υόρκη) Director Deal Advisory KPMG US, Δημήτρης Σπηλιόπουλος (Αγγλία)  Strategist | IoT Business Professor & Consultant, Γιώργος Νικολακόπουλος (Σουηδία) Καθηγητής Ρομποτικής στο πανεπιστήμιο της Lulea και επιχειρηματίας.

Το φετινό Ψηφιακό Πανόραμα, που θα πραγματοποιηθεί από τις 11 ως 15 Ιουλίου, θα αποτελέσει με τη βοήθεια της τεχνολογίας μία ολιστική συνεδριακή εμπειρία.  Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοργάνωση αποτελεί πρωτοβουλία του κ. Ιορδάνη Λαδόπουλου, π. Καθηγητή της ΑΣΟΕΕ, και της ομάδας του, σε μια προσπάθεια σύνδεσης της πανεπιστημιακής κοινότητας με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Φορέας της εκδήλωσης είναι το Ερευνητικό Κέντρο Στρατηγικής Διοίκησης των Επιχειρήσεων και Επιχειρηματικότητας, ΝΠΙΔ Μη Κερδοσκοπικού Χαρακτήρα το οποίο έχει συσταθεί από τον κ. Λαδόπουλο.

Πλατινένιοι Χορηγοί της φετινής διοργάνωσης είναι οι Chipita, Pharmathen και η Coca Cola, ενώ Χρυσοί Χορηγοί οι Eurobank, EY, Globaltraining, ICAEW, Interamerican, PeopleCert, Vodafone, Όμιλος Quest και Παπαστράτος.

Χρυσός Χορηγός Επικοινωνίας είναι ο Όμιλος ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ.

Η V+O Communication αποτελεί, σταθερά, τον Σύμβουλο Επικοινωνίας της διοργάνωσης, ενώ η Unlimited Creativity επιμελήθηκε και φέτος το δημιουργικό σχεδιασμό της ταυτότητας του θεσμού.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσου, δωρεάν, το Ψηφιακό «Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας» μπορούν να συντονιστούν κατά τις προαναφερόμενες ημερομηνίες στη FB σελίδα  https://www.facebook.com/PanoramaEpixeirimatikotitas/

Για πληρέστερη ενημέρωση αναφορικά με το θεσμό οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα του Πανοράματος http://www.pan-orama.org/