Το Forky σας φέρνρει μαγειρευτό φαγητό και το βράδυ!

Το Forky σας φέρνρει μαγειρευτό φαγητό και το βράδυ!

Η εταιρεία κάνει ένα ακόμη βήμα ώστε να “αντικαταστήσοει” την κουζίνα σας.

Ξενυχτάτε στο γραφείο; Αναζητάτε κάτι πιο υγιεινό για το βράδυ; Μήπως απλά δεν έχετε όρεξη να μαγειρέψετε μετά την δουλειά; Το Forky είναι εδώ για εσάς, τώρα και βράδυ!

Η εταιρεία αποφάσισε να επεκτείνει τις ώρες λειτουργίας του. Εκτός του “κανονικού” ωραρίου 12.00-16.00, από 21 Οκτωβρίου θα μπορείτε να απολαμβάνετε το μενού και τα απογεύματα, μεταξύ 7.00-11.00 μ.μ.

Αν μένετε στο γραφείο μέχρι αργά ή αν η βραδυνή μαγειρική δεν είναι το φόρτε σας, πλέον το Forky φροντίζει γι αυτό! Επίσης, αντί για τις “κλασικές” επιλογές, μπορείτε πλέον να δειτε τον επόμενο αγώνα απολαμβάνοντας υγιεινό φαγητό χωρίς καν να πλησιάσετε την κουζίνα. Forky-κουζίνα, 1-0.

Είναι μόνο η αρχή

Το Forky ξεκινάει πιλοτικά την βραδυνή λειτουργία από την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου. Πιλοτικά σημαίνει πως για αρχή δεν θα εξυπηρετούν όλες τις περιοχές παράδοσης που καλύπτουν το μεσημέρι. Μπορείτε να δειτε τις περιοχές βραδυνής εξυπηρέτησης στον Χάρτη. Αν χρειαστεί να προσθέσετε μια νέα διεύθυνση παράδοσης (π.χ. του σπιτιού σας), μπορείτε να το κάνετε εύκολα από τον Λογαριασμό σας.

Σταδιακά, οι περιοχές παράδοσης των βραδινών ωρών λειτουργίας θα επεκταθούν και σύντομα η ομάδα ευελπιστεί οι βραδυνοί fans του Forky να ξεπεράσουν τους μεσημεριανούς!