Το Forky σερβίρει πλέον σε Μαρούσι και Χαλάνδρι

Το Forky σερβίρει πλέον σε Μαρούσι και Χαλάνδρι
Photo:

Τις δραστηριότητες της στα βόρεια προάστια επεκτείνει η ελληνική startup Forky που παραδίδει σπιτικό φαγητό στην πόρτα σας.

Τις δραστηριότητες της στα βόρεια προάστια επεκτείνει η ελληνική startup Forky που παραδίδει σπιτικό φαγητό στην πόρτα σας.  Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία θα εξυπηρετεί πλέον τις περιοχές του Αμαρουσίου και του Χαλανδρίου στο πλαίσιο της υλοποίησης του πλάνου επέκτασης της.

Η ομάδα του Forky μεγαλώνει συνεχώς και μπορεί κάποιος να τη χωρίσει σε δύο «κατηγορίες». Όσοι βρίσκονται πίσω απ’ το Forky, δηλαδή η ομάδα των developers, η εξυπηρέτηση πελατών και οι διοικητικές θέσεις και η δεύτερη ομάδα που αποτελείται από τους «μαχητές της πρώτης γραμμής» που βρίσκονται στο πρατήριο.

Το Forky παρουσιάζει καθημερινά στους πελάτες ένα νέο μενού με δύο κυρίως πιάτα και σαλάτα, ενώ πρόσφατα προστέθηκε το ψωμί και το γλυκό με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου.

Δύο προσθήκες που ζητούσε το κοινό και γι αυτό άλλωστε βρήκαν άμεσα μεγάλη απήχηση, γεγονός που κάνει την ομάδα του Forky να σκέφτεται να δώσει και την επιλογή του φρούτου.

Η ομάδα του αποτελείται από ταλαντούχους σεφ με προϋπηρεσία σε ιδιαίτερα γνωστά εστιατόρια της Αθήνας (λ.χ. Astir Palace, Τζίτζικας και Μέρμηγκας, Balthazar κ.ά.). Το δε μενού του Forky έχει σχεδιαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε οι χρήστες να είναι σε θέση να χρησιμοποιούν σε καθημερινή βάση την υπηρεσία, εξασφαλίζοντας μια ισορροπημένη διατροφή μέσα από ιδιαίτερα νόστιμη όσο και σύγχρονη ελληνική κουζίνα.

Δες τον Χάρτη παράδοσης εδώ https://www.forky.gr/delivery-map

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ