To Forky συνεργάζεται με τον Χριστόφορο Πέσκια

To Forky συνεργάζεται με τον Χριστόφορο Πέσκια
O ·Ò˜ÈÏ‹„ÂÈÒ·Ú ◊ÒÈÛÙ¸ˆÔÒÔÚ –›ÛÍÈ·Ú Í·Ù‹ ÙÁ ‰È‹ÒÍÂÈ· Â͉fi΢ÛÁÚ Ôı ‰ÈÔÒ„·Ì˛ËÁÍ ·¸ ÙÔÌ ≈œ‘ ¬ÒÂÙ·Ìfl·Ú , ÛÙÔ Intercontinental ÙÔı ÀỔflÌÔı, ‘ÒflÙÁ 9 ÷‚ÒÔı·ÒflÔı 2010. ∏ÎÎÁÌÂÚ ·Ò˜ÈÏ‹„ÂÈÒÔÈ ◊ÒÈÛÙ¸ˆÔÒÔÚ –›ÛÍÈ·Ú Í·È ”Ù›ÎÈÔÚ –·ÒÎÈ‹ÒÔÚ Í·Ë˛Ú Í·È Ô ‚Ò·‚ÂıÏ›ÌÔÚ ·¸ ÙÁÌ Diageo ˘Ú "Best Barman of the World" ¡ÒÈÛÙÔÙ›ÎÁÚ –··‰¸ÔıÎÔÚ, ·ÒÔıÛfl·Û·Ì Ò˘ÙÔÔÒÈ·Í›Ú ÂÎÎÁÌÈÍ›Ú ÛıÌÙ·„›Ú. 15 „Ì˘ÛÙ‹ ÂÛÙÈ·Ù¸ÒÈ· ÙÁÚ ¸ÎÁÚ Ë· ˆÈÎÔÓÂÌfiÛÔıÌ ÛÙÔ ˜˛ÒÔ ÙÔıÚ ·¸ ÙÔ ÷‚ÒÔı‹ÒÈÔ ›˘Ú Í·È ÙÔ ƒÂ͛ςÒÈÔ, 2010, ÙÔ Taste of Greece <>. ¡–≈-Ö≈/¡–≈-Ö≈/◊—’”¡ –¡Õœ’”…¡ƒœ’

Ο διάσημος Έλληνας σεφ, έδωσε τα χέρια με την ομάδα του επιτυχημένου startup. 

Το Forky -καλομαγειρεμένο φαγητό σε λίγα λεπτά στην πόρτα μας- έχει κερδίσει το μεγάλο στοίχημα στην αγορά των on demand υπηρεσιών.

Η φιλοσοφία τους βασίζεται στο καθημερινό μαγείρεμα συνταγών με φρέσκα και υγιεινά υλικά, στη γρήγορη παράδοση, στους ευτυχισμένους ανθρώπους. Το δίκτυο διανομών επεκτείνεται συνεχώς και πλέον καλύπτουν τις περισσότερες περιοχές της Αθήνας.

Έχοντας ως κοινό άξονα ότι όλοι πρέπει να μπορούν να τρώνε καθημερινά υγιεινό, απολαυστικό φαγητό με φρέσκα υλικά ο διάσημος Έλληνας σεφ, Χριστόφορος Πέσκιας και η πολλά υποσχόμενη startup, έδωσαν τα χέρια.

Ο Χριστόφορος Πέσκιας μέσα από τις συνταγές του και βασισμένος στην μεσογειακά υλικά  θα συστήσει στο κοινό νέες γεύσεις παραδοσιακές αλλά και εμπνευσμένες από τις κουζίνες όλου του κόσμου. Ο σεφ, θα μεταφέρει την εμπειρία του και τη δημιουργικότητά του στην κουζίνα του Forky και επειδή λαμβάνονται υπόψη τα διατροφικά στοιχεία των φαγητών όταν σχεδιάζεται το μενού, το Forky εγγυάται ότι  η διατροφή μας θα παραμείνει απόλυτα ισσοροπημένη.

Υπενθυμίζουμε, ότι δεν είναι η πρώτη φορά που το Forky συνεργάζεται με κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου καθώς τα πεντανόστιμα γλυκά, επιμελείται καθημερινά ο Στέλιος Παραλιάρος.