To Fortune Greece στη HORECA 2023: Οι τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου

To Fortune Greece στη HORECA 2023: Οι τάσεις που διαμορφώνουν το μέλλον του κλάδου
Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου το Fortune Greece πάει...HORECA - Δείτε την ατζέντα και τους ομιλητές της εκδήλωσης.

Το Fortune Greece διοργανώνει μια ειδική εκδήλωση το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου στο πλαίσιο της HORECA 2023, της μεγαλύτερης έκθεσης στην Ελλάδα για την Τροφοδοσία και τον Εξοπλισμό των Ξενοδοχείων και των μονάδων Μαζικής Εστίασης.

Το event θα αναδείξει τις προκλήσεις για τον κλάδο HORECA, που προκύπτουν από την εξέλιξη της τεχνολογίας, το απαραίτητο upskilling & reskilling για το ανθρώπινο δυναμικό και την ανάγκη για πιο βιώσιμες πρακτικές στη στρατηγική των εταιρειών.

Οι κλάδοι της εστίασης, της φιλοξενίας και της παραγωγής αλκοολούχων ποτών συνιστούν έναν εξαιρετικά δυναμικό τομέα της ελληνικής οικονομίας, ο οποίος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του ΙΟΒΕ, συνεισφέρει περισσότερο από το 5,5% του ΑΕΠ.

Συνολικά συγκροτείται από περισσότερες από 100.000 επιχειρήσεις με περίπου 552.000 άμεσες θέσεις εργασίας, οι οποίες αντιστοιχούν στο 11,9% της απασχόλησης στην Ελλάδα.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης

11.00 – 11.30

Digital Marketing: Content & Community Management

Ποια είναι τα tips για την παραγωγή ελκυστικού περιεχομένου και οι τεχνικές για την προώθηση μιας επιχείρησης στο διαδίκτυο. Πώς οι εταιρείες μπορούν να δημιουργήσουν χρήσιμο και ενδιαφέρον περιεχόμενο για τους ακολούθους των σελίδων τους και των SoMe καναλιών τους; Yπάρχει κατάλληλος τρόπος, ώστε να διαχειρίζονται αποτελεσματικά το επαγγελματικό προφίλ της επιχείρησης τους στο διαδίκτυο;

Presentation by: Αποστόλης Αϊβαλής, CEO KNOWCRUNCH.COM

11.30 – 12.15

The Future of Work: Rethinking Skills for a New Era

Η πανδημία άλλαξε ριζικά το τοπίο της αγοράς. Επίσης η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση και οι τεχνολογικές εξελίξεις απαιτούν ανθεκτικότητα, ευελιξία και νέες δεξιότητες. Χρειάζεται, λοιπόν, να εξοπλιστούμε με τα νέα hard skills της ψηφιακής εποχής και κυρίως, να χτίσουμε τα απαραίτητα soft skills που θα μας κάνουν να ξεχωρίσουμε την επόμενη ημέρα. Πού μπορεί να βρει κάποιος τα κατάλληλα εργαλεία για να μετατρέψει τις προκλήσεις που προκύπτουν σε ευκαιρίες; Ποιες συγκεκριμένες δεξιότητες χρειάζεται να αναπτύξει και με ποιον τρόπο μπορεί να το επιτύχει;

Speakers

Θεόφιλος Βασιλειάδης, Founder & CEO, kariera.gr

Αγγελική Παπαδημητρίου, Community, Sustainability & Customer Partnerships Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον

Τζοάννα Ψωμοπούλου, Head of Business Operations, Workathlon

Moderator: Tάσος Ζάχος, Editor in Chief, Fortune Greece

12.15 – 12.45

Session A

The Future of Horeca: Sustainability

Πώς η κάθε επιχείρηση HoReCa μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και στην ενίσχυση του ποσοστού ανακύκλωσης σε εθνικό επίπεδο, αναλαμβάνοντας έμπρακτα την κοινωνική και περιβαλλοντική της ευθύνη, που αποτελεί βασικό προαπαιτούμενο για τους σύγχρονους πελάτες και καταναλωτές;

Zero Waste HoReCa Hub, Presented by

Μαρία Τζελέπη, Διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων, Επικοινωνίας & Βιώσιμης Ανάπτυξης, Coca-Cola Hellas

Φίλιππος Κυρκίτσος, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρίας Ανακύκλωσης

Moderator: Tάσος Ζάχος, Editor in Chief Fortune Greece

12.45 – 13.00 

The Deliverback Case: Presented by Ελισάβετ Καρατζά, Co-Founder & CEO

13.00 – 13.30 Business empowerment through technology

Οι  τεχνολογίες αιχμής που αλλάζουν ριζικά τον κλάδο HORECA: Από την αυτοματοποίηση και τη χρήση νέων εργαλείων στις πληρωμές, μέχρι την εξοικονόμηση ενέργειας και την κυκλική οικονομία. Ποιες είναι οι ολοκληρωμένες λύσεις τεχνολογίας που ενδυναμώνουν και αναβαθμίζουν την επιχείρηση HORECA. Ποια είναι τα τεχνολογικά εργαλεία που αλλάζουν & εξελίσσουν τον κλάδο.

Speakers:

Βασίλης Αποστολόπουλος, Co-founder & CEO BibeCoffee

Αλέξανδρος Κούμπας, Founder & CEO, OrderIt

Ράνια Λάμπρου, Co – founder & CEO, Simpler

Moderator: Bασίλης Σαμούρκας, Deputy Editor, Fortune Greece

13.30 – 14.00 Networking Session

1/9
Αποστόλης Αϊβαλής.
Θεόφιλος Βασιλειάδης
Αγγελική Παπαδημητρίου
Τζοάννα Ψωμοπούλου
Μαρία Τζελέπη
Αλέξανδρος Κούμπας
Ράνια Λάμπρου
Βασίλης Αποστολόπουλος
Ελισάβετ Καρατζά

Ιnfo
H HORECA, έρχεται 10-13 Φεβρουαρίου για να αποτελέσει για ακόμα μία φορά την κορυφαία εμπορική συνάντηση για τους κλάδους της Φιλοξενίας και της Μαζικής Εστίασης. 500 κορυφαίοι εκθέτες θα υποδεχτούν χιλιάδες ιδιοκτήτες και στελέχη τουριστικών καταλυμάτων, εστιατορίων και επιχειρήσεων καφεστίασης αλλά και εκπροσώπους της οργανωμένης λιανικής για να τους παρουσιάσουν όλες τις νέες τάσεις, τα καινοτόμα προϊόντα τους και σύγχρονες προτάσεις και λύσεις. Με ένα εύρος συμμετοχών που εκπροσωπούν όλους τους στρατηγικής σημασίας κλάδους που απευθύνονται στον επιχειρηματία της φιλοξενίας αλλά και με πλούσιες και ανανεωμένες παράλληλες εκδηλώσεις, η HORECA 2023 θα αποτελέσει ένα τόπο ενημέρωσης, έμπνευσης και εξέλιξης.