Το φωτογραφικό άλμπουμ του Startup Safary Athens – Όλα όσα έγιναν

Οι επιχειρηματικοί χώροι της Αθήνας άνοιξαν τις πόρτες τους. Δείτε όλα τα στιγμιότυπα.

Με ένα εντυπωσιακό πάρτυ στο Romantso ολοκληρώθηκε και το φετινό, τρίτο στη σειρά, Startup Safary Athens! Για 3 μέρες, η Αθήνα και οι χώροι της επιχειρηματικότητας «άνοιξαν» για το κοινό και όλους εκείνους που αναζητούν την αλλαγή, την έμπνευση και το καινούριο!

  • 3 πρέσβειρες              
  • 3 θεματικές  
  • 12 χώροι                    
  • 72 events
  • Συνολικά πάνω από 1.500 άτομα παραβρέθηκαν στα events

Τα egg (enter-grow-go), k44, Orange Grove, ΘΕΑ, Founda.tion, Invent, The Cube, Yoleni’s, Innovathens, Romantso, StarTech Ventures και Taxibeat υποδέχθηκαν το κοινό σε interactive workshops, keynote ομιλίες, hackathon, career days, παρουσιάσεις, meetups, networking events, πάνελ και σεμινάρια.

Για πρώτη φορά, το event είχε 3 πρέσβειρες οι οποίες δημιούργησαν μέρος του προγράμματος και μετέφεραν το μήνυμα της διοργάνωσης για τις τρεις θεματικές: Τη γυναικεία και την κοινωνική επιχειρηματικότητα και το FinTech.

Kατά τη διάρκεια του Startup Safary Athens, παρουσιάστηκε και ο παγκόσμιος διαγωνισμός κοινωνικής επιχειρηματικότητας Chivas – The Venture διοργανώνοντας mentoring workshop με τίτλο «Storytelling for Social Impact» ενώ οι αιτήσεις για τον Τοπικό Διαγωνισμό θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 27 Νοεμβρίου. Ο τελικός νικητής του διαγωνισμού θα κριθεί από την τελική παρουσίασή του μπροστά σε κοινό και κριτική επιτροπή βάζοντας υποψηφιότητα για να διεκδικήσει μέρος της χρηματοδότησης του $1 εκατομμυρίου.

Ας δούμε τα καλύτερα στιγμιότυπα μέσα απ’ τον φακό του Safary Athens.