Το κλασικό μενού της McDonald’s πλέον χωρίς συντηρητικά

Το κλασικό μενού της McDonald’s πλέον χωρίς συντηρητικά

Αυτή η ενέργεια εντάσσεται στη γενικότερη προσπάθεια της εταιρείας να συμπεριλάβει κάποιες πιο υγιεινές επιλογές στο μενού της. 

Τα κλασικά μπέργκερ της McDonald’s πλέον κατασκευάζονται χωρίς συντηρητικά, όπως δήλωσε η αλυσίδα την Τετάρτη. Τα μπέργκερ της McDonald’s, όπως επίσης και τα toppings, δεν θα έχουν πλέον τεχνητά συντηρητικά, τεχνητές γεύσεις, και πρόσθετα χρώματα από τεχνητές πηγές. Οι κλασικές επιλογές χωρίς συντηρητικά είναι το απλό μπέργκερ, το cheeseburger, το διπλό cheeseburger, το McDouble, το Quarter Pounder με Τυρί, το διπλό Quarter Pounder με Τυρί και φυσικά το Big Mac.

Η McDonald’s κατήργησε ακόμα τη χρήση αντιβιοτικών στα κοτόπουλά της το 2017.

«Γνωρίζουμε το ότι οι υγιεινές επιλογές είναι σημαντικές στους πελάτες μας, και αυτή η πρόσφατη θετική αλλαγή στα κλασικά μπέργκερ μας αποδεικνύει την αφοσίωσή μας στην κατασκευή μιας καλύτερης McDonald’s για τους πελάτες μας», δήλωσε ο πρόεδρος της McDonald’s στις ΗΠΑ, Chris Kempczinski, σε δήλωσή του σχετικά με τις αλλαγές στο μενού των μπέργκερ.

Η McDonald’s προσπαθεί τον τελευταίο καιρό να προσφέρει κάποιες πιο υγιεινές επιλογές στο μενού της. Προς αυτή την κατεύθυνση πραγματοποιήθηκε και η αλλαγή στον μοσχαρίσιο κιμά που χρησιμοποιούσε η εταιρεία, από κατεψυγμένο σε φρέσκο, σε περίπου 14.000 καταστήματά της στην Αμερική από φέτος το Μάρτιο. Και νωρίτερα μέσα στο Σεπτέμβριο, η McDonald’s κυκλοφόρησε ακόμα μια πιο υγιεινή έκδοση της μηλόπιτας, προκαλώντας αντιδράσεις στους χρήστες του διαδικτύου.