Το La Casa De Papel επιστρέφει σήμερα με νέο κύκλο και το Netflix γύρισε promo στην… Πάτρα

Μάλιστα, για την πρεμιέρα της δημοφιλούς σειράς ο ελληνικός λογαριασμός του Netflix μας επιφύλαξε μία έκπληξη.

Το περιμέναμε πως και πως και επιτέλους έφτασε η ώρα. Ο τρίτος κύκλος του Casa de Papel κάνει πρεμιέρα σήμερα με 8 νέα επεισόδια. Συγκεκριμένα, η συμμορία του La Casa de Papel που όλοι αγαπήσαμε,  επιστρέφει και αφορμή αποτελεί η σύλληψη του Ρίο. Η ομάδα ενώνεται ξανά με αρχηγό φυσικά τον Ελ Προφεσόρ, ο οποίος θα έχει στο πλευρό του αυτή την φορά την πρώην αστυνομικό και σύντροφό του Ρακέλ.

Το La Casa de Papel στην Πάτρα

Για την πρεμιέρα ο ελληνικός λογαριασμός του Netflix στο Facebook μας επιφύλαξε μία έκπληξη. Πόσταρε ένα βίντεο που δείχνει ληστές με κόκκινες φόρμες και μάσκες Νταλί να τρέχουμε με καπνογόνα στην Πάτρα έχοντας ως φόντο τη γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου. Μάλιστα στον νέο κύκλο προστίθενται και νέα πρόσωπα καθώς εκτός από την αστυνομικίνα Ρακέλ και την υπάλληλο του νομισματοκοπείου Μόνικα, μπαίνουν και νέοι, οι οποίοι θα παίξουν τον δικό τους ρόλο.

Πότε μπορείτε να το δείτε

Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα, να απολαύσει το πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς, τα μεσάνυχτα ώρα Μαδρίτης κάτι που σημαίνει ότι στην Ελλάδα είναι διαθέσιμο από την 01:00 τα ξημερώματα (19-07) καθώς έχουμε μία ώρα διαφορά με την ισπανική πρωτεύουσα.

Σχετικά άρθρα