Το μεγάλο «ευχαριστώ» της οικογένειας Αντετοκούνμπο προς τους ήρωες – υγειονομικούς

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Με ένα πολύ συγκινητικό και όμορφο μήνυμα η οικογένεια Αντετοκούνμπο εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς όλους εκείνους που συνεχίζουν να εργάζονται με κίνδυνο τη υγείας τους αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο πλανήτης και η χώρα μας.

«Σαν οικογένεια αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους νέους μας ήρωες, γιατρούς, νοσηλευτές , όλους εκείνους που ρισκάρουν την υγεία τους, για να γυρίσουμε το συντομότερο πίσω στην κανονικότητά μας και στους ανθρώπους που αγαπάμε.

Να ξέρετε μας δίνετε δύναμη και πως αυτή η πράξη αυτοθυσίας είναι μια πολύτιμη προίκα που θα μας συνοδεύει για πάντα. Φίλοι ας κάνουμε και εμείς το χρέος μας, μένουμε σπίτι για να κάνουμε το έργο των ηρώων μας πιο εύκολο. Καλή δύναμη σ όλους! Με αγάπη οικογένεια Αντετοκούνμπο».

Με αυτό το πολύ συγκινητικό και όμορφο μήνυμα που έστειλε η οικογένεια Αντετοκούνμπο μέσω Twitter εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της προς όλους εκείνους που συνεχίζουν να εργάζονται με κίνδυνο τη υγείας τους αυτές τις δύσκολες στιγμές που βιώνει ο πλανήτης και η χώρα μας.