Το μήνυμα της Μελάνια Τραμπ για τον κορωνοϊό – «Αυτό το περνάμε όλοι μαζί. Δεν θα ζούμε έτσι για πάντα»

Το μήνυμα της Μελάνια Τραμπ για τον κορωνοϊό – «Αυτό το περνάμε όλοι μαζί. Δεν θα ζούμε έτσι για πάντα»
epa08207395 US President Donald J. Trump (C-L) and US First Lady Melania Trump (C-R) arrive at the Governors' Ball at the White House in Washington, USA, 09 February 2020. Trump was found not guilty on two articles of impeachment on 05 February after a two-week trial. EPA/ALEX WROBLEWSKI / POOL Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Η Πρώτη Κυρία ενθαρρύνει τους Αμερικανούς να προσέχουν ώστε να είναι ασφαλείς, και να θυμούνται ότι «παρόλο που πολλοί από εμάς είμαστε χώρια, αυτό το περνάμε όλοι μαζί.

Με ένα αισιόδοξο μήνυμα ότι ο εφιάλτης του κορωνοϊού πρόκειται κάποια στιγμή να τελειώσει, η Μελάνια Τραμπ θέλησε να εμψυχώσει τους Αμερικανούς οι οποίοι βιώνουν έντονο φόβο και ανασφάλεια, όπως και όλος ο πλανήτης.

Η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ έδωσε στη δημοσιότητα μέσω του λογαριασμού της στο Twitter ένα βίντεο διάρκειας ενός λεπτού, όπου εμφανίζεται να μιλά στον αμερικανικό λαό από το χολ που συνδέει τη μεγάλη τραπεζαρία του Λευκού Οίκου με το Ανατολικό Δωμάτιο.

Σε αυτό το σύντομο μήνυμα, η Μελάνια Τραμπ εμφανίζεται καθησυχαστική, δίνοντας συμβουλές στον λαό των ΗΠΑ.

«Σήμερα θέλω να σας μιλήσω για τον κορωνοϊό και τι σημαίνει για εσάς και την οικογένειά σας. Παρόλο που τώρα χρειάζεται να γίνουν ορισμένες αλλαγές, δεν θα ζούμε έτσι για πάντα. Τα παιδιά μας θα επιστρέψουν στο σχολείο, οι άνθρωποι θα γυρίσουν στη δουλειά και θα συγκεντρωθούμε ξανά σε τόπους λατρείας, συναυλίες και αθλητικές εκδηλώσεις. Σας προτρέπω να επικοινωνείτε με συγγενείς και αγαπημένα πρόσωπα μέσω video chat, τηλεφώνου, social media και άλλες ασφαλείς τεχνολογίες».

Καταλήγοντας, η Πρώτη Κυρία ενθαρρύνει τους Αμερικανούς να προσέχουν ώστε να είναι ασφαλείς, και να θυμούνται ότι «παρόλο που πολλοί από εμάς είμαστε χώρια, αυτό το περνάμε όλοι μαζί».