Το νέο ανθεκτικό tablet Dell για εργασία χωρίς όρια

Το νέο ανθεκτικό tablet Dell για εργασία χωρίς όρια
Το Dell Latitude 7230 Rugged Extreme είναι το απόλυτο premium tablet που προσφέρει μέγιστη αξιοπιστία και απόδοση σε εξωτερικούς χώρους.

Το νέο Dell Latitude 7230 Rugged Extreme Tablet είναι το ελαφρύτερο και ισχυρότερο fully rugged (πλήρως ανθεκτικό) tablet 12 ιντσών στην αγορά. Απευθύνεται σε επαγγελματίες που εργάζονται εκτός έδρας σε εξωτερικές τοποθεσίες και οι οποίοι απαιτούν μέγιστη αξιοπιστία σε ακραίες συνθήκες. Το σύστημα έχει περάσει από εξαντλητικές δοκιμές για να εξασφαλιστεί μέγιστη αντοχή σε πτώσεις και ακραίες θερμοκρασίες. Η ανθεκτικότητα και η ευκολία μεταφοράς του, το καθιστούν ιδανικό για εργαζόμενους σε υπηρεσίες πρώτης ανάγκης. Η κορυφαία αξιοπιστία και τα χαρακτηριστικά ασφαλείας του συμβαδίζουν επίσης με τις υψηλές απαιτήσεις στρατιωτικών και κυβερνητικών αξιωματούχων, οι οποίοι διαχειρίζονται εξαιρετικά ευαίσθητες, απόρρητες και εμπιστευτικές πληροφορίες. Ως επιστέγασμα όλων αυτών έρχεται η αυξημένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, με έως και 20 ώρες.

Με βάρος λιγότερο από 1,3 κιλά, το σύστημα αποτελεί το ελαφρύτερο fully rugged tablet 12 ιντσών στην αγορά και μεταφέρεται στο χώρο εργασίας με ευκολία. Η υψηλή του απόδοση είναι εξασφαλισμένη χάρη στους επεξεργαστές 12ης Γενιάς Intel® Core™ έως i7 με ενσωματωμένα γραφικά Iris Xe. Αυτό το χαρακτηριστικό, του χαρίζει τον τίτλο του πιο ισχυρού fully rugged tablet 12 ιντσών στην αγορά. Η οθόνη του είναι εξαιρετικά ευανάγνωστη ακόμη και κάτω από πολύ δυνατό φως, καθώς το panel διαθέτει φωτεινότητα έως 1.200 nits. Παράλληλα, η δυνατότητα αφής με γάντια επιτρέπει τη βέλτιστη αξιοποίηση της οθόνης σε τοποθεσίες με δριμύ ψύχος. Επιπλέον η αναλογία διαστάσεων 16:10 ταιριάζει καλύτερα σε περιβάλλον επαγγελματικών εφαρμογών. Η συγκεκριμένη αναλογία παρέχει 13% περισσότερη ορατή επιφάνεια από την προηγούμενη γενιά. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη επιφάνεια οθόνης σε ένα fully rugged tablet 12 ιντσών.

Δύο μπαταρίες υψηλής χωρητικότητας χαρίζουν 20 ώρες μέγιστη αυτονομία, ενώ έχουν και το πλεονέκτημα ότι μπορούν να αλλαχθούν κατά τη διάρκεια της λειτουργίας της συσκευής (hot swappable). Η νέα δυνατότητα Wi-Fi 6E με υποστήριξη διπλής ευρυζωνικής σύνδεσης επιτρέπει μεγαλύτερες ταχύτητες και το tablet μπορεί να διαμορφωθεί έτσι ώστε να υποστηρίζει ταυτόχρονη σύνδεση σε Wi-Fi, GPS και WWAN για ταχύτερη και πιο αποτελεσματική κοινή χρήση δεδομένων. Το προεγκατεστημένο σύστημα Dell TPM 2.0 ControlVault™ παρέχει επιπλέον χαρακτηριστικά ασφάλειας, ενώ η κάμερα υπερύθρων υποστηρίζει είσοδο στο λειτουργικό με αναγνώριση προσώπου μέσω του Microsoft Windows Hello και προαιρετικές λειτουργίες όπως μια συσκευή ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων αφής, μια αφαιρούμενη μονάδα SSD για να παίρνετε ευαίσθητα δεδομένα μαζί σας και να επικοινωνείτε ή συσκευή ανάγνωσης έξυπνων καρτών χωρίς επαφή.

Επιπλέον, νέα και βελτιωμένα αξεσουάρ έχουν κατασκευαστεί για να ταιριάζουν με την ανθεκτικότητα του tablet και να υποστηρίζουν τη χρήση του σε ένα ευρύ φάσμα περιβαλλόντων. Μερικά από αυτά τα αξεσουάρ περιλαμβάνουν:

  • Νέο αποσπώμενο πληκτρολόγιο.
  • Ενεργή πένα για περαιτέρω βελτίωση της διαδραστικότητας της οθόνης.
  • Περιστρεφόμενος ιμάντας χειρός και ιμάντας ώμου κατασκευασμένος με ανθεκτικά και καθαριζόμενα υλικά.
  • Μαγνητική βάση που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέσουν το tablet σε οποιοδήποτε μεταλλικό τοίχο ή επιφάνεια.
  • Άκαμπτη λαβή που υποστηρίζει την ευκολία μετακίνησης και είναι αναστρέψιμη, σύμφωνα με τις εργονομικές προτιμήσεις του χρήστη.

Το Dell Latitude 7230 Rugged Extreme θα είναι διαθέσιμο στην αγορά μέχρι το τέλος του 2022.