Το νέο προεκλογικό σποτ της Δούρου με φόντο το Μάτι και η αντίδραση της ΝΔ

Το νέο προεκλογικό σποτ της Δούρου με φόντο το Μάτι και η αντίδραση της ΝΔ
H ΝΔ χαρακτηρίζει προκλητικό το βίντεο της Ρένας Δούρου, επισημαίνοντας πως προσβάλει τη μνήμη των 102 συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους στο Μάτι.

Προεκλογικό σποτ, τριών λεπτών και 48 δευτερολέπτων, για την πολύνεκρη πυρκαγιά στο Μάτι, δημοσιοποίησε η Ρένα Δούρου. Καταγγέλλει ότι κάποιοι ποντάρουν πολιτικά στους νεκρούς, αποδίδει την καταστροφή στην κλιματική αλλαγή και εμφανίζεται έτοιμη να απαντήσει ακόμη και «στις πιο σκληρές ερωτήσεις» όσων επλήγησαν από τη φωτιά και έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δείτε το σποτ:

H ΝΔ χαρακτηρίζει προκλητικό το βίντεο της Ρένας Δούρου, επισημαίνοντας πως προσβάλει τη μνήμη των 102 συμπολιτών μας που έχασαν τη ζωή τους στο Μάτι. Σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του κόμματος τονίζει πως «δεν έφτανε η σύσκεψη της ντροπής που διοργάνωσαν ενώ ήξεραν ότι υπήρχαν νεκροί. Ούτε και η συνέντευξη Τύπου της εξαπάτησης, με τις υποτιθέμενες εστίες εμπρησμών που δήθεν εντόπισαν οι δορυφόροι. Το προκλητικό βίντεο της κ. Δούρου απλά επιβεβαιώνει πόσο ακατάλληλοι, κυνικοί και επικίνδυνοι ήταν οι άνθρωποι που διαχειρίστηκαν την εθνική τραγωδία στο Μάτι. Ακόμη και σήμερα δεν συναισθάνονται τις ευθύνες τους, προσβάλλοντας τη μνήμη 102 συμπολιτών μας. Ντροπή» καταλήγει η ανακοίνωση της ΝΔ.