Το νέο σας iPhone ξέρει πότε κάνετε σεξ

Το νέο σας iPhone ξέρει πότε κάνετε σεξ
Apple senior vice president for software engineering Craig Federighi speaks at the Worldwide Developers Conference in San Francisco, California June 8, 2015. REUTERS/Robert Galbraith - RTX1FOOX

Όταν αναβαθμίσετε το iPhone σας, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την αναπαραγωγική σας ικανότητα.

Στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του νέου λειτουργικού συστήματος iOS 9, η Apple λανσάρει μια νέα εφαρμογή, το HealthKit, το οποίο σας επιτρέπει να ενημερώνεστε ανά πάσα στιγμή σχετικά με τον έμμηνο κύκλο και σειρά άλλων σωματικών αλλαγών, όπως η θερμοκρασία του σώματός σας.

Η προ-εγκατεστημένη εφαρμογή θα παρακολουθεί επίσης τη σεξουαλική σας δραστηριότητα και αναμένεται να ωφελήσει ζευγάρια που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν, αφού θα καταγράφει και τα στοιχεία των τεστ ωορρηξίας.
Η Apple εγγυάται την ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων, ενώ έχετε την δυνατότητα να τα στείλετε στον γιατρό σας ή να τα στείλετε ανώνυμα σε πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα που διεξάγουν σχετικές μελέτες.

Καθώς υπάρχει σειρά αντίστοιχων εφαρμογών, η Apple έχει μεριμνήσει έτσι ώστε το HealthKit να μπορεί να λειτουργήσει παράλληλα και σε συνεργασία με τις άλλες εφαρμογές.