Το νέο σύγχρονο τεχνολογικό hub της ΕΕΝΕ από την Generation Y

Το νέο σύγχρονο τεχνολογικό hub της ΕΕΝΕ από την Generation Y
Η Ελληνική πολυεθνική, Generation Y, δημιούργησε το νέο ψηφιακό αποτύπωμα της E.EN.E. με έμφαση στην επικοινωνία και τη διαδραστικότητα.

Η Ελληνική Ένωση Επιχειρηματιών (Ε.ΕΝ.Ε.), μετρώντας πάνω από 30 χρόνια δυναμικής παρουσίας στο Ελληνικό Επιχειρείν, με κύριο μέλημά της την ανάπτυξη και την προαγωγή της υγιούς επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα και την ενίσχυση της καινοτομίας, του scale-up και της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων, ολοκλήρωσε ένα σημαντικό έργο ψηφιακής υποδομής με σύμμαχο την Generation Y για τη δημιουργία του νέου της website. Πρόκειται για μία σύγχρονη πλατφόρμα ψηφιακής διασύνδεσης μεταξύ της ένωσης, των μελών, της ελληνικής επιχειρηματικότητας και τον κόσμο της ενημέρωσης.

Η Ελληνική πολυεθνική, Generation Y, δημιούργησε το νέο ψηφιακό αποτύπωμα της E.EN.E. με έμφαση στην επικοινωνία και τη διαδραστικότητα, προκειμένου να αποτελέσει ένα σύγχρονο κανάλι επικοινωνίας ανάμεσα στους Έλληνες Επιχειρηματίες, δίνοντας πάντα έμφαση στην εμπειρία των μελών και των επισκεπτών της σελίδας.

Το νέο αυτό τεχνολογικό hub που δημιούργησε η Generation Y είναι βασισμένο στους εξής πυλώνες: 

1.    Εμπειρία των μελών
2.    Καινοτομία
3.    Συνεργασία
4.    Επικοινωνία

Δείτε το έργο εδώ: https://www.eene.gr/ .