Το νέο τεύχος του Fortune κυκλοφόρησε! Από σήμερα και σε digital version για PC, Tablets και Smartphones, μέσω της πλατφόρμας του Readpoint

Το νέο τεύχος του Fortune κυκλοφόρησε! Από σήμερα και σε digital version για PC, Tablets και Smartphones, μέσω της πλατφόρμας του Readpoint
Μάθε πως μπορείς να διαβάσεις την ψηφιακή έκδοσή του.

Στο πλαίσιο του ψηφιακού μετασχηματισμού, που επιτάχυνε η πανδημία Covid-19, οι αλλαγές στην εργασία μας, στη ζωή μας, στον τρόπο που επικοινωνούμε, διασκεδάζουμε, ενημερωνόμαστε, ήρθαν για να μείνουν.

Στο πνεύμα της εποχής, το Fortune Greece εγκαινιάζει μια νέα συνεργασία με την πλατφόρμα του Readpoint και διατίθεται ψηφιακά σε ιδιαίτερα προνομιακή τιμή.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ για το πώς μπορείτε να ολοκληρώσετε αυτή την απλή τη διαδικασία.

Στο νέο Fortune Μαΐου που κυκλοφορεί:

40UNDER40 2020 


Καταρτίσαμε για πρώτη φορά στην Ελλάδα τη λίστα 40UNDER40 το 2013, μέσα στην κρίση. Στα χρόνια που ακολούθησαν έγινε ο θεσμός της νεοφυούς επιχειρηματικότητας της χώρας. Το 2020 επιστρέφει πλήρως ανανεωμένη! Οι 40 πρωταγωνιστές κάτω των 40 ετών είναι ο καθρέφτης της νέας εποχής. Agrοtech, fintech, machine learning, healthtech, AI, 3D, digital marketing, e-shops, digital public services. Το «new normal» απαιτεί γνώσεις, ταλέντο, ψηφιακές δεξιότητες, ταχύτητα, αποτελεσματικότητα, καινοτομία, ενσυναίσθηση, εξωστρέφεια. Αυτή την κουλτούρα κομίζει η νέα επιχειρηματική σκηνή!

Κυριάκος Πιερρακάκης 

Η λίστα του Fortune 40 UNDER 40 µε τους Έλληνες επιχειρηµατίες κάτω των 40 ετών που καινοτοµούν και διακρίνονται, δηµοσιεύεται σε µια συµβολική στιγµή για την Ελλάδα, που αποτελεί «παράδειγµα» αποτελεσµατικής διαχείρισης της πανδηµίας σε όλο τον κόσµο. Είναι µια αισιόδοξη λίστα που φέτος επιλέξαµε να την «προλογίσει» ένας από τους πρωταγωνιστές των ηµερών στη µάχη κατά του κορωνοϊού στη χώρα µας: ο 36χρονος υπουργός, που κλήθηκε µε την οµάδα του να επιταχύνει τον ψηφιακό µετασχηµατισµό για να λειτουργήσει το κράτος µέσα στην πανδηµία. Γνήσιος εκπρόσωπος της γενιάς των millennials, ο Κυριάκος Πιερρακάκης, υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, είναι βέβαιος ότι η Ελλάδα µπορεί να αποτελέσει το διεθνές καλό παράδειγµα µετάβασης στη νέα εποχή. Και έχουµε ανάγκη να τον πιστέψουµε.

Τhe Coronavirus Economy 

Ο δύσκολος «γάμος» υγείας και οικονομίας στην πανδημία και οι εταιρείες – «πρωταγωνιστές» στη μάχη κατά του COVID-19: Διαβάστε όλο το αφιέρωμα.

+ Special Issue: Brainstorm Tech (φωτογραφία): Όλα όσα αλλάζει η τεχνολογία στη ζωή μας.

Μπορείτε να το κατεβάσετε το Nέο Fortune Μαΐου, απλά και εύκολα στο PC, στο Tablet και στο Smartphone σας.

*To τεύχος του Fortune διατίθεται και σε hard copy έκδοση, από τo Σάββατο 16 Μαΐου στα περίπτερα.