Το νέο trailer του Star Wars εκτόξευσε «στα άστρα» την αξία της Dιsney

Το νέο trailer του Star Wars εκτόξευσε «στα άστρα» την αξία της Dιsney

Η επιστροφή των παλιών αστεριών της παραδοσιακής τριλογίας στο νέο teaser προκάλεσε ενθουσιασμό στους οπαδούς και μεγάλα κέρδη στη μετοχή της Disney.

Οι φανατικοί φίλοι της σειράς Star Wars αναμένουν με ανυπομονησία την πρεμιέρα του έβδομου επεισοδίου της σειράς στα τέλη του 2015 και η Disney αποφάσισε να μεγαλώσει λίγο τον ενθουσιασμό τους με την δημοσίευση ενός δεύτερου teaser του «Star Wars: Η Δύναμη Ξυπνάει». Κι όπως φαίνεται τα κατάφερε  τόσο καλά, που είδε μέσα σε λίγες ώρες την χρηματιστηριακή της αξίας να εκτοξεύεται κατά μερικά δισεκατομμύρια δολάρια!

Το νέο τρέιλερ ανέβηκε στο Youtube στις 16 Απριλίου και κατάφερε να μαζέψει αμέσως εκατομμύρια θεάσεις και χιλιάδες θετικά σχόλια. Και ταυτόχρονα οδήγησε την μετοχή της Disney σε αύξηση έως 1%, φτάνοντας μέχρι και τα 108,3 δολάρια, εκτοξεύοντας την αξία τις κατά δύο δισεκατομμύρια δολάρια.

Άλλωστε, δεν είναι λίγο να ακούς την φωνή του Μαρκ Χάμιλ που ως Λουκ Σκάιγουοκερ ανοίγει το βίντεο με τις εκπληκτικές εικόνες από το κατεστραμμένο Star Destroyer.

Και ακόμα μεγαλύτερη συγκίνηση προκαλεί να βλέπεις τον γκριζομάλλη Χάρισον Φορντ ως Χαν Σόλο πλάι στον μαλλιαρό σύντροφό του Τσουμπάκα να «επιστρέφουν σπίτι».

Η νέα ταινία, που είναι η πρώτη της σειράς υπό την επίβλεψη της Disney, θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2015, ενώ πρόσφατα ανακοίνωσε πως η όγδοη συνέχεια αναμένεται να κάνει πρεμιέρα τον Μάιο του 2017.

Μέχρι τότε, απολαύστε το τελευταίο teaser της αναμενόμενης συνέχειας.