Το νέο τρέιλερ του «Τζόκερ» είναι σίγουρο ότι θα σας καθηλώσει (Βίντεο)

Το νέο τρέιλερ του «Τζόκερ» είναι σίγουρο ότι θα σας καθηλώσει (Βίντεο)
epa07007436 US actor and cast member Joaquin Phoenix attends the press conference for the movie 'The Sisters Brothers' during the 43rd annual Toronto International Film Festival (TIFF) in Toronto, Canada, 08 September 2018. The festival runs 06 to 16 September. EPA/WARREN TODA Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης ταινίας «Τζόκερ» με πρωταγωνιστή τον Χοακίν Φοίνιξ.

Λίγο πριν ο Χοακίν Φοίνιξ βρεθεί στη Μόστρα της Βενετίας, η Warner έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ που αποκαλύπτει το όραμα του σκηνοθέτη, για τον Τζόκερ.

Η πολυαναμενόμενη ταινία προσεγγίζει τον -ίσως- πιο διάσημο viland χαρακτήρα της DC,  με έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα στη μεγάλη οθόνη, με ελάχιστες έως κόμικ αναφορές, ενώ ο Χοακίν Φοίνιξ φαίνεται πως στα φετινά βραβεία Όσκαρ θα αναμετρηθεί με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, για το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

Στο πρώτο τρέιλερ της ταινίας που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες, πήραμε μια πρώτη γεύση από όλα θα παρακολουθήσουμε στις κινηματογραφικές αίθουσες, ενώ το γεγονός ότι η ταινία  θα λάβει μέρος σε δύο φεστιβάλ κινηματογράφου, αυτό της Βενετίας και αργότερα στου Τορόντο, κάτι σπάνιο για ταινίες που βασίζονται σε ιστορίες κόμικς, δίνει ένα σοβαρό προβάδισμα στον Φοίνιξ για να λάβει το βραβείο πρώτου αντρικού ρόλου στα φετινά Όσκαρ.

Μέσα από το νέο τρέιλερ της ταινίας Τζόκερ, παρακολουθούμε πως  μέσα από τη θλιβερή διαδρομή ενός εργαζόμενου, γεννήθηκε ο Τζόκερ, ο σκοτεινός «βασιλιάς» του εγκλήματος του Γκόθαμ Σίτι, με το τρομακτικό μακιγιάζ και το σατανικό γέλιο.

Το νέο τρέιλερ του Τζόκερ, έρχεται λίγο πριν την πρεμιέρα της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες- 2 Οκτωβρίου- μεγαλώνοντας την προσμονή του φανατικού κοινού του εμβληματικού «κακού».

Απολαύστε το καθηλωτικό τρέιλερ του «Τζόκερ» στο παρακάτω βίντεο: