Το OREO γιορτάζει τα γενέθλια του Μίκυ Μάους με μπισκότα περιορισμένης κυκλοφορίας

Το OREO γιορτάζει τα γενέθλια του Μίκυ Μάους με μπισκότα περιορισμένης κυκλοφορίας

Τα εορταστικά μπισκότα θα βρίσκονται στα καταστήματα από τις 24 Σεπτεμβρίου.

Το δημοφιλές μπισκότο OREO σε συνεργασία με τη Disney σχεδιάζει να γιορτάσει τα 90ά γενέθλια του Μίκυ Μάους με περιορισμένης κυκλοφορίας μπισκότα με γεύση τούρτας γενεθλίων, όπως ανακοινώθηκε στην τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America του ABC. Στις εικόνες που εμφανίστηκαν αποκλειστικά στην εκπομπή, εμφανίζεται ένα λευκό πακέτο Oreo με μια παλιά έκδοση του Μίκυ Μάους. Η συσκευασία είναι καλυμμένη με κομφετί και υπογραμμίζει την γεύση τούρτας. Μάλιστα, στο πάνω μέρος των μπισκότων είναι σχεδιασμένη μια εικόνα του Μίκυ Μάους που φορά ένα καπέλο γενεθλίων και το νούμερο 90 που καταδεικνύει την ηλικία του.

Ο Μίκυ Μάους είναι για πολλά χρόνια μια από τις πιο εμβληματικές φιγούρες παγκοσμίως. Τώρα, εννιά δεκαετίες αργότερα, η φιγούρα του εξακολουθεί να είναι το σημείο αναφοράς του περιεχομένου της Disney και των ψυχαγωγικών της δραστηριοτήτων και έχει βρει τον τρόπο να είναι εξακολουθεί να είναι δημοφιλής μεταξύ των παιδιών όλων των ηλικιών, παρά τον ολοένα αυξανόμενο ανταγωνισμό.

Όπως αναμένεται, η Disney θα διοργανώσει μεγάλης έκτασης εορτασμούς για να γιορτάσει τα γενέθλια του Μίκυ Μάους. Σε μια ανάρτηση στο blog της εταιρείας νωρίτερα φέτος, δήλωσε ότι τα επίσημα γενέθλια του Μίκυ είναι στα 18 Νοεμβρίου, την ίδια μέρα που κυκλοφόρησε η ταινία Steamboat Willie το 1928. Τα πάρκα της Disney θα διαθέτουν το «Μεγαλύτερο Πάρτι του Κόσμου» για τον αγαπημένο ποντικό για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του.

Τα νέα μπισκότα «Mickey Mouse Oreos» θα βρίσκονται στα καταστήματα από τις 24 Σεπτεμβρίου και θα είναι διαθέσιμα μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Φωτογραφίες: Oreo/ ABC