Το παντελόνι που μπορεί να φορτίζει το iPhone σας

Το παντελόνι που μπορεί να φορτίζει το  iPhone σας

Το #Hello είναι η νέα πρόταση της Joe’s Jeans που αντλεί έμπνευση από τα διάσημα smartphones της Apple.

Βρίσκεστε στη μέση του δρόμου και η μπαταρία του iPhone σας εξαντλείται. Χρειάζεστε επειγόντως έναν φορτιστή. Μην ανησυχείτε, γιατί αυτό το παντελόνι μπορεί να κάνει σας σώσει.

Το #Hello είναι μια νέα σειρά τζιν παντελονιών της Joe’s Jeans, η οποία συνδυάζει ένα κλασικό παντελόνι με τις δυνατότητες ενός φορτιστή για iPhone. Το παντελόνι είναι εφοδιασμένο με μια μπαταρία και ένα καλώδιο για να την συνδέσετε με το κινητό σας. Εσείς απλώς βάλτε το iPhone στην τσέπη σας, συνδέστε το με την μπαταρία και συνεχίστε την δουλειά σας.

Βέβαια, κάπου εδώ αρχίζουν τα κακά νέα. Πρώτον, η τιμή του είναι στα 189 δολάρια. Και σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται η τιμή της μπαταρίας, που πωλείται ξεχωριστά για 50 δολάρια.

Δεύτερον, δεν είναι κατάλληλο, προς το παρόν, για τους χρήστες των iPhone 6 Plus, λόγο του μεγέθους της τσέπης. Αντίθετα οι κάτοχοι των iPhone 5, 5s και 6 μπορούν να το χρησιμοποιήσουν κανονικά.

Αλλά ακόμα και αυτοί πρέπει να γνωρίζουν πως η μπαταρία του παντελονιού προσφέρει φόρτιση μέχρι το 85 % για τους χρήστες iPhone 5 και 5S και μέχρι70% για αυτούς του iPhone 6.

Ακόμα κι έτσι πάντως, η νέα ιδέα της Joe’s Jeans δείχνει πως η Apple μπορεί να αποτελέσει πηγή έμπνευσης για τις επιλογές των σχεδιαστών μόδας.