Το Patio του The Margi Hotel στη λίστα του CNN με τα κορυφαία εστιατόρια

Το Patio του The Margi Hotel στη λίστα του CNN με τα κορυφαία εστιατόρια

Πρόκειται για σημαντική διάκριση στο χώρο της ελληνικής γαστρονομίας.

Με μια σημαντική διάκριση στο χώρο της ελληνικής γαστρονομίας , ξεκίνησε το 2017 για την Ελλάδα. Το εστιατόριο Patio, του ξενοδοχείου The Margi στη Βουλιαγμένη συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τα κορυφαία εστιατόρια παγκοσμίως, σύμφωνα με το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων CNN.

Το νέο εγχείρημα του ξενοδοχείου στο χώρο της gourmet γεύσης, που αποτελεί τη μοναδική ελληνική παρουσία στη λίστα, φιγουράρει ανάμεσα σε χώρες με σταθερή παρουσία σε διεθνείς λίστες γαστρονομίας, προωθώντας παράλληλα, τη δημιουργική κουζίνα του ταλαντούχου σεφ Παναγιώτη Γιακαλή, η οποία βασίζεται στις φρέσκες πρώτες ύλες που προμηθεύει καθημερινά, η ιδιόκτητη φάρμα  του  The Margi.

Το degustacion μενού του fine dining εστιατορίου που στεγάζεται στο αίθριο του ξενοδοχείου είναι επηρεασμένο από την ελληνική παράδοση και έχει ως βάση γεύσεις της Μεσογείου.

Ενόψει της νέας καλοκαιρινής σεζόν, οι εμπνευστές του Patio προετοιμάζουν νέες εμπειρίες καθώς και ειδικά θεματικά γαστρονομικά γεγονότα που θα συναρπάσουν τους λάτρεις της υψηλής γαστρονομίας και όχι μόνο.