To Penthouse διαψεύδει τις φήμες ότι θα τερματίσει την έντυπη κυκλοφορία του περιοδικού

To Penthouse διαψεύδει τις φήμες ότι θα τερματίσει την έντυπη κυκλοφορία του περιοδικού

Το αμερικανικό περιοδικό θα συνεχίσει να κυκλοφορεί σε έντυπη έκδοση, ενώ οι fan θα μπορούν να το «ξεφυλλίσουν» και διαδικτυακά. 

Πολλά ειδησεογραφικά πρακτορεία δημοσίευσαν την περασμένη εβδομάδα ότι το αμερικανικό περιοδικό Penthouse θα καταργήσει την κυκλοφορία της έντυπης έκδοσής του και ότι οι fan του θα μπορούν να το «ξεφυλλίσουν» διαδικτυακά.

Μάλιστα, η New York Post δημοσίευσε την Τρίτη μια ιστορία σχετικά με την CEO του περιοδικού Kelly Holland, υποστηρίζοντας ότι η ίδια προσπαθούσε να σώσει την έντυπη έκδοση με μια προσφορά εξαγοράς της τελευταίας στιγμής.

Ωστόσο, η Holland διαψεύδευσε την παραπάνω ιστορία, ενώ τόνισε ότι το περιοδικό θα συνεχίσει να κυκλοφορεί στην έντυπη μορφή του.

Το Penthouse τώρα θα εγκαινιάσει το περιοδικό τον ψηφιακό κόσμο, ενώ λέγεται ότι την περασμένη εβδομάδα απέλυσε τουλάχιστον 20 άτομα από τα γραφεία της Νέας Υόρκης, καθώς μετακομίζει στο Λος Άντζελες.

«Πρόκειται για ένα τσουνάμι παραπληροφόρησης», σημείωσε η Holland, ενώ προσέθεσε ότι το λάθος πιθανόν να συνέβη καθώς το δελτίο τύπου που διανέμηθηκε την Παρασκευή από τη General Media Communications, θυγατρική της FriendFinder Networks που δημοσιεύει το Penthouse, ήταν κάπως «φτωχό», ενω ο τίτλος του παρέπεμπε σε αυτό το πόρισμα: «Το Penthouse γίνεται ψηφιακό!».

Ωστόσο, πουθενά δεν αναγραφόταν ότι το περιοδικό θα διακόψει την έντυπη έκδοση.

«Οι απολύσεις του προσωπικού μπορεί απλά να σημαίνει ότι οι πωλήσεις του περιοδικού έχουν μειωθεί», κατέληξε η Holland.