Το Pinterest «προσλαμβάνει» το Fleksy

Το Pinterest «προσλαμβάνει» το Fleksy

Η ομάδα του Pinterest ενώνεται με την ομάδα Ελλήνων του Flexy και το μέλλον προβλέπεται λαμπρό. 

Πριν από λίγες ώρες η ομάδα των Ελλήνων startupers που κρύβεται πίσω από το Fleksy ανακοίνωσε τη μεγάλη είδηση γράφοντας χαρακτηριστικά «Η ομάδα μας ενώνεται με το Pinterest!».

Το Pinterest θα αποκτήσει την ομάδα που βρίσκεται πίσω από την εφαρμογή του έξυπνου πληκτρολόγιου Fleksy. Πιο συγκεκριμένα, ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος Κώστας Ελευθερίου θα ενώσει την ομάδα των product engineers με αυτήν του Pinterest.

Το Fleksy έκανε την εμφάνισή του πριν από τρία χρόνια και αποτελεί εφαρμογή αυτόματης πληκτρολόγησης για να βοηθήσει τους χρήστες με προβλήματα όρασης να πληκτρολογούν στα smartphones τους εύκολα και γρήγορα. Εκείνη την εποχή τα 3D πληκτρολόγια δεν υποστηρίζονταν ακόμα από τα περισσότερα λογισμικά.

Με το πέρασμα των χρόνων, υπήρξε μια μεγάλη εξέλιξη που έφερε την ομάδα των Γιάννη Βερδελή και  Κώστα Ελευθερίου, σε θέση να οικοδομήσουν ένα εξαιρετικά καλό πληκτρολόγιο- έργο καθόλου εύκολο- και να παρέχουν μια αξιόπιστη εμπειρία στους χρήστες.

Σήμερα, ενώνονται με το Pinterest, το οποίο σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε το Μάρτιο του 2016, έχει 100 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες και υπόσχονται ότι θα παρουσιάσουν σπουδαία πράγματα στο προσεχές μέλλον.

Οι οικονομικοί όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν. Το Fleksy, θα παραμείνει διαθέσιμο στα app stores και απολύτως λειτουργικό.

Τέλος, στην σχετική ανακοίνωση, η ομάδα του Flexy, δεν παραλείπει να ευχαριστήσει την κοινότητα των χρηστών για την θερμή στήριξή τους.