Το πολυαναμενόμενο ντοκιμαντέρ για τη Ριάνα θα κυκλοφορήσει το επόμενο δίμηνο

ΑΠΕ-ΜΠΕ

«Η ταινία είναι μια πολύ περιεκτική σκιαγράφηση του τι ακριβώς κάνει τη Ριάνα μια star», δήλωσε ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ.

Πάνω από δύο χρόνια έχουν περάσει από την πρώτη φορά που ανακοινώθηκε το ντοκιμαντέρ για τη Ριάνα. Τώρα, ο σκηνοθέτης Πίτερ Μπεργκ– του οποίου η ταινία δράσης «Mile 22» βγήκε πριν λίγο καιρό στις κινηματογραφικές αίθουσες- ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο επόμενο δίμηνο.

«Πιστεύω ότι είναι μια εξαιρετική νεαρή γυναίκα και (η ταινία) είναι μια πολύ περιεκτική σκιαγράφηση του τι ακριβώς κάνει τη Ριάνα μια star. Το ήθος της δουλειάς της, το ταλέντο της, η τύχη, το όραμά της» δήλωσε ο Μπεργκ στην ιστοσελίδα Slash Film. «Είναι μια πραγματικά, πραγματικά ενδιαφέρουσα γυναίκα και η ταινία θα βγει σε περίπου ενάμιση μήνα, το πολύ σε δύο μήνες θα μπορούμε να την προβάλουμε», πρόσθεσε.

Πέραν του ντοκιμαντέρ, φήμες θέλουν τη Ριάνα να ετοιμάζει στην Κούβα το πρότζεκτ «Guava Island», με σκηνοθέτη τον Hiro Murai, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας The Huffington Post.

Δείτε ακόμη: Πώς η Ριάνα «γκρέμισε» τη μετοχή της Snapchat