Το πριγκιπικό ζεύγος Μέγκαν- Χάρι βάζει πλώρη για… το Χόλιγουντ

Το πριγκιπικό ζεύγος Μέγκαν- Χάρι βάζει πλώρη για… το Χόλιγουντ
epa08116516 (FILE) - Britain's Prince Harry (L), the Duke of Sussex, and his wife Meghan (R), the Duchess of Sussex, walk towards a meeting with people at Kingfisher Bay Resort on Fraser Island, Australia, 22 October 2018 (reissued 10 January 2020). Britain's Prince Harry and his wife Meghan have announced in a statement on 08 January that they will step back as 'senior' royal family members and work to become financially independent. EPA/DARREN ENGLAND AUSTRALIA AND NEW ZEALAND OUT *** Local Caption *** 54718402 Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ
...για το νέο τους πρότζεκτ η Meghan δεν έχει σκοπό να επιστρέψει στην υποκριτική.

Όπως όλα δείχνουν, ήρθε η ώρα για το ζευγάρι να κάνει τη δική του επέλαση στο Χόλυγουντ. Ενόσω προσπαθούν να τακτοποιηθούν στο νέο τους σπίτι στη Σάντα Μπάρμπαρα, ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ εξετάζουν την προοπτική που ανοίγεται μπροστά τους ως μόνιμοι κάτοικοι της περιοχής.

Σύμφωνα με το Variety, το ζευγάρι πέρασε ένα ήσυχο καλοκαίρι προσπαθώντας να «πουλήσει» ένα ειδικό πρότζεκτ του σε υπεύθυνους μεγάλων δικτύων streaming. Παρότι δεν έχει διαρρεύσει το θέμα με το οποίο καταπιάνεται το εν λόγω πρότζεκτ (π.χ. θα είναι κάποια τηλεοπτική σειρά, υπάρχει σενάριο; κάτι πιο ιδιαίτερο από τα προηγούμενα;), αυτό που έχει ήδη γίνει γνωστό είναι ότι οι δυο τους έχουν σκοπό να αναλάβουν το ρόλο του παραγωγού.

Πηγές από το περιβάλλον τους αποκάλυψαν ότι έχουν μιλήσει ήδη με την NBCUniversal και συγκεκριμένα με την πρόεδρο και επικεφαλής των Content Studios Bonnie Hammer, με την οποία η Μέγκαν γνωρίζεται από την περίοδο που έπαιζε στην τηλεοπτική σειρά Suits. Πάντως, έχει ήδη ξεκαθαριστεί πως η νυν Δούκισσα του Σάσεξ δε σκοπεύει να επιστρέψει στην υποκριτική και δη μέσα από το συγκεκριμένο πρότζεκτ.