Το Project Agora αναβαθμίζει το περιβάλλον του για τους publishers

Λανσάρει παράλληλα συνεργασία με την Payoneer, τον παγκόσμιο ηγέτη στις ηλεκτρονικές πληρωμές.

Το Project Agora, μία εταιρία του ομίλου TDG, εγκαινίασε τη νέα χρονιά με μια σειρά νέων λειτουργιών και βελτιώσεων στο περιβάλλον που χρησιμοποιούν περισσότεροι από 1.400 συνεργαζόμενοι online publishers.

Το νέο «Partners Center» του Project Agora, προσφέρει μια εξαιρετικά αναβαθμισμένη εμπειρία με βελτιωμένο περιβάλλον εργασίας για τους publishers. Μέσα από το «Partners Center», οι τοπικοί publishers έχουν στη διάθεσή τους ένα πανίσχυρο κέντρο ελέγχου, που τους προσφέρει πολύτιμα και actionable insights ώστε να μπορούν να μεγιστοποιούν την αξία κάθε διαδικτυακού τους επισκέπτη.

Στο καινούριο «Partners Center» είναι επίσης διαθέσιμη ανανεωμένη λειτουργία πληρωμών σε συνεργασία με τον παγκόσμιο ηγέτη των ηλεκτρονικών πληρωμών, Payoneer, μαζί με τη δυνατότητα επιλογής μεθόδου πληρωμής, αλλά και πλήρη δυνατότητα διαχείρισης και αυτοματοποίησης της τιμολόγησης.

«Μετά από εντατική δουλειά τον τελευταίο χρόνο, λανσάρουμε μία σειρά νέων λειτουργιών με σκοπό να παρέχουμε στους συνεργάτες μας ακόμη περισσότερα insights, alerts και benchmarks της αγοράς, ώστε να είναι σε θέση να λαμβάνουν καλύτερες αποφάσεις για την επιχείρησή τους», σημείωσε ο Μίλτος Βλαχογιάννης, Head of Product του Project Agora.

Διαβάστε περισσότερα: http://bit.ly/383sEIn