To Project Agora φέρνει τα πάνω-κάτω στη διαφήμιση

To Project Agora φέρνει τα πάνω-κάτω στη διαφήμιση

To content discovery αποτελεί πλέον τον τρίτο ισχυρό πόλο μαζί με το search και το social advertising στην παγκόσμια διαφήμιση.

To Project Agora, το πρώτο διαφημιστικό marketplace σε Κεντρική, Νοτιοανατολική Ευρώπη και Μέση Ανατολή, σε συνεργασία με τον παγκόσμιο ηγέτη Taboola, πρωτοπορεί παρέχοντας σε εκδότες και διαφημιζόμενους τη δυνατότητα να αξιοποιήσουν την ταχύτερα ανερχόμενη μορφή διαφήμισης και προώθησης περιεχομένου παγκοσμίως, το Content Discovery.

Για τους διαφημιζόμενους, το Content Discovery είναι ένα νέο είδος διαφήμισης το οποίο έχει τα πλεονεκτήματα στόχευσης του search advertising αλλά λειτουργεί αντίστροφα. Εν αντιθέσει με το search advertising είναι η διαφήμιση που βρίσκει τον καταναλωτή μέσω εξατομικευμένων προτάσεων με τη μορφή περιεχομένου στο ευρύ δίκτυο μέσων του Project Agora και όχι αντίστροφα. Με αυτόν τον τρόπο οι διαφημιζόμενοι αυξάνουν την κάλυψη της κάθε καμπάνιας τους, δίνοντας τη δυνατότητα σε δυνητικούς καταναλωτές να ανακαλύψουν τις υπηρεσίες, τα προϊόντα και τις ιστορίες του brand τους. Το μοντέλο αγοράς των συγκεκριμένων ad-units είναι το cost per click.

Για τους εκδότες, το Content Discovery είναι ένας μοναδικός τρόπος να αυξήσουν τα διαφημιστικά τους έσοδα  ενώ παράλληλα να προωθήσουν το δικό τους περιεχόμενο δωρεάν αυξάνοντας το χρόνο παραμονής και τις σελίδες θέασης του κάθε επισκέπτη στα site τους.

«To content discovery αποτελεί πλέον τον τρίτο ισχυρό πόλο μαζί με το search και το social advertising στην παγκόσμια διαφήμιση. Ενσωματώνοντας την παγκόσμιας κλάσης τεχνολογία της Taboola στο Project Agora, παρέχουμε πλέον τη δυνατότητα σε διαφημιζόμενους και εκδότες στην Ελλάδα να δημιουργήσουν υψηλή κάλυψη για το περιεχόμενο τους καθώς και νέα έσοδα από την αύξηση της κίνησης στα sites τους.» δήλωσε ο Δημήτρης Τσουκαλάς, Διευθυντής Πωλήσεων του Project Agora στην Ελλάδα.