Το «πρόσωπο» του νέου κρυπτονομίσματος Bitcoiin2Gen θα είναι ο Στίβεν Σιγκάλ

Ο γνωστός ηθοποιός ταινιών δράσης θα διαφημίζει ως brand ambassador το νέο κρυπτονόμισμα. 

Η πολύπλευρη καριέρα του Στίβεν Σιγκάλ τον απομάκρυνε από το Χόλιγουντ και τον οδήγησε στη Ρωσία όπου κατέληξε να διαφημίζει ρωσικά πυροβόλα όπλα. Ωστόσο, η τελευταία του μετακίνηση προς τον κόσμο των κρυπτονομισμάτων μπορεί να είναι η πιο αιφνιδιαστική μέχρι σήμερα.

Ο 65χρονος Αμερικανός βετεράνος ηθοποιός, παραγωγός, σεναριογράφος, σκηνοθέτης, μάστερ πολεμικών τεχνών (του αϊκίντο) έγινε πρεσβευτής –brand ambassador όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση- του Bitcoiin2Gen (B2G) ενόψει της Αρχικής Προσφοράς Νομισμάτων (ICO) τον επόμενο μήνα.

Η Bitcoiin2Gen ανακοίνωσε ότι ο «Zen Master» Στίβεν Σιγκάλ ήταν προφανής επιλογή που θα βοηθήσει να διευρυνθεί η «μακροπρόθεσμη δέσμευση προς την κοινότητα», σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Telegraph.

Ο Στίβεν Σιγκάλ είναι ένας άνθρωπος του οποίου οι πνευματικές πεποιθήσεις και ο ανθρωπισμός εντοπίζονται σε κάθε πτυχή της ζωής του, αναφέρει η εταιρεία σε δελτίο Τύπου, στο οποίο εξυμνείται ο παραγωγός και ηθοποιός ως «πολύπλευρο ταλέντο και σύνθετο ανθρώπινο ον, του οποίου το πάθος, η ανιδιοτέλεια, η ακεραιότητα και ο χαρακτήρας ενσωματώνονται στο έργο του».

Το Bitcoiin2Gen ιδρύθηκε τον Σεπτέμβριο του 2016 και αυτοπροβάλλεται ως «αυτοσυντηρούμενο κρυπτονόμισμα με το δικό του οικοσύστημα, δικό του πορτοφόλι, δικό του εξοπλισμό εξόρυξης και δυνατότητα ανταλλαγής του νομίσματος σε δημοφιλή νομίσματα».

Η ομάδα πίσω από το Bitcoiin2Gen προειδοποίησε επίσης τους δυνητικούς επενδυτές να μην εκλάβουν τη διαφήμιση του κρυπτονομίσματος από τον κ. Σιγκάλ ως επενδυτική συμβουλή. «Ο Στίβεν Σιγκάλ έχει εκατομμύρια οπαδούς σε όλο τον κόσμο και με την επιρροή του τώρα τους προσεγγίζουμε, κάτι που δεν θα ήταν ποτέ δυνατό μέσω άλλων στρατηγικών μάρκετινγκ» πρόσθεσε.