Το Quizdom στηρίζει τους μαθητές των Πανελληνίων χαρίζοντας τους δώρα αξίας 200€

Το Quizdom στηρίζει τους μαθητές των Πανελληνίων χαρίζοντας τους δώρα αξίας 200€

Μοναδικά δώρα για τους μαθητές της Β' και Γ' Λυκείου.

Μετά από την απρόσμενα μεγάλη ανταπόκριση των μαθητών στα νέα group των Πανελληνίων, το Quizdom σπεύδει να ανταποδώσει.

«Αναμέναμε χιλιάδες μαθητές να χρησιμοποιήσουν την εφαρμογή για να προετοιμαστούν για τις Πανελλήνιες. Όμως, η ανταπόκρισή τους μας εξέπληξε τελικά, αφού ο αριθμός αυτός ήταν ο δεκαπλάσιος, φτάνοντας τους δεκάδες χιλιάδες», αναφέρει ο ιδρυτής του Quizdom, Τριαντάφυλλος Ξυλούρης.

Για αυτό, το Quizdom αποφάσισε να στηρίξει περισσότερο την προσπάθεια των μαθητών που γράφουν, χαρίζοντας δώρα αξίας έως 200€ σε κάθε τμήμα Β’ και Γ’ Λυκείου στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, καλεί όποιο τμήμα δίνει Πανελλήνιες, φέτος ή του χρόνου, να στείλει μία ομαδική selfie στο school@quizdom.gr και θα ανταποκριθεί με 350 PRO παιχνίδια δώρο για κάθε μαθητή/καθηγητή της φωτογραφίας.

«Ευελπιστώ αυτή η κίνηση να βοηθήσει τους μαθητές στην προετοιμασία, εφόσον τους επιτρέπει να παίζουν στην ουσία απεριόριστα, αλλά και να βλέπουν αναλυτικά τα στατιστικά τους για κάθε μάθημα», συνεχίζει ο κ. Ξυλούρης.

Αυτή τη στιγμή οι μαθητές στο Quizdom μαθαίνουν παίζοντας και συζητούν τυχόν απορίες με φίλους και καθηγητές στο chat. Εδώ και μερικές εβδομάδες, η εφαρμογή υποστηρίζει με πάνω από 10.000 ερωτήσεις τα μαθήματα Έκθεση, Βιολογία Γενικής Παιδείας, Αρχαία, Λατινικά και Ιστορία Προσανατολισμού. Επιπλέον περιλαμβάνει ερωτήσεις από θέματα Πανελλαδικών περασμένων ετών. Τέλος, έχει ανακοινώσει ότι θα μετρήσει τα αποτελέσματα όσων ετοιμάστηκαν από το Quizdom, με σκοπό να αναλύσει κατά πόσον επωφελήθηκαν από τις υπηρεσίες της εφαρμογής.

Οι αναλυτικοί όροι για το διαγωνισμό βρίσκονται στη Facebook σελίδα του Quizdom .