Το συγκινητικό μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ για την αγέννητη κόρη της (Βίντεο)

Το συγκινητικό μήνυμα της Μέγκαν Μαρκλ για την αγέννητη κόρη της (Βίντεο)
epa06677082 Meghan Markle attends a reception for the Commonwealth Youth Forum as part of the Commonwealth Heads of Government Meeting in London, Britain, 18 April 2018. Britain's Prince Harry and his fiancee Mehan Markle took part in a meeting with young leaders. EPA/STR / POOL UK AND IRELAND OUT SHUTTERSTOCK OUT Photo: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μίλησε για τις ανισότητες που έχει φέρει στην επιφάνεια η πανδημία ενώ αναφέρθηκε και στην κόρη που θα φέρει σύντομα στον κόσμο.

Στην πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση μετά την πολυσυζητημένη συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ η Μέγκαν Μαρκλ μίλησε για την ισότιμη πρόσβαση στο εμβόλιο COVID, στο πλαίσιο της συναυλίας VAX Live, που προβλήθηκε χθες από το Youtube.Η ίδια αναφέρθηκε στις ανισότητες που έχει φέρει στην επιφάνεια η πανδημία τονίζοντας πως οι γυναίκες έχουν επηρεαστεί δυσανάλογα πολύ από τις επιπτώσεις της.

«Συγκεντρωθήκαμε απόψε επειδή ο δρόμος μπροστά μας γίνεται πιο φωτεινός. Αλλά θα μας οδηγήσει όλους στο να βρούμε τον δρόμο μας προς τα εμπρός. Ως πρεσβευτές της εκστρατείας του Vax Live, ο σύζυγός μου και εγώ πιστεύουμε ότι είναι κρίσιμο το γεγονός ότι η ανάρρωσή μας δίνει προτεραιότητα στην υγεία, την ασφάλεια και την επιτυχία όλων, ιδιαίτερα των γυναικών που έχουν επηρεαστεί δυσανάλογα από αυτήν την πανδημία», είπε η Μέγκαν Μαρκλ.

«Οι γυναίκες, και ειδικά οι έγχρωμες γυναίκες, έχουν δει να αφανίζεται μία γενιά οικονομικού κέρδους. Από τότε που ξεκίνησε η πανδημία, σχεδόν 5,5 εκατομμύρια γυναίκες έχασαν τη δουλειά τους στις ΗΠΑ και αναμένονται 47 εκατομμύρια περισσότερες γυναίκες, σε όλο τον κόσμο να βρεθούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας» συμπλήρωσε.

«Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι που σύντομα θα υποδεχτούμε μια κόρη. Είναι ένα αίσθημα χαράς που μοιραζόμαστε με εκατομμύρια άλλες οικογένειες σε όλο τον κόσμο.

Όταν το σκεφτόμαστε, αναλογιζόμαστε όλες τις νέες γυναίκες και τα κορίτσια σε όλο τον κόσμο, στα οποία πρέπει να δοθεί η δυνατότητα και η υποστήριξη να μας οδηγήσουν μπροστά. Η μελλοντική τους ηγεσία εξαρτάται από τις αποφάσεις, που παίρνουμε και τις ενέργειες που κάνουμε τώρα, για να τις οργανώσουμε και να προετοιμάσουμε όλους μας με σκοπό ένα επιτυχημένο, δίκαιο, συμπονετικό αύριο.

Θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι καθώς ανακάμπτουμε, θα ανακάμψουμε πιο δυνατοί. Ότι καθώς ξαναχτίζουμε, ξαναχτίζουμε μαζί. Ευχαριστώ» είπε η ίδια κλείνοντας.

Μέγκαν και Χάρι στηρίζουν τη καμπάνια που είχε ως στόχο να αυξήσει τις δωρεές και την κατανομή δόσεων εμβολίου σε πληθυσμούς σε όλο τον κόσμο.